Beneficii pentru sanatate ale bucatariei japoneze

Autor: ROmedic

Beneficii pentru sanatate ale bucatariei japoneze

Japonia se poate mandri cu cea mai scazuta rata a obezitatii din lume. Japonezii cred ca mancarea are proprietati curative si aleg alimentele benefice pentru organism.


Dieta japonezilor este compusa din legume, peste proaspat, produse din soia, miso, alge, ceai verde, in timp ce zaharul, carnea si alimentele prelucrate industrial sunt evitate. Miso (un produs obtin din boabe de soia fermentate) reduce nivelul de colesterol si trateaza problemele intestinale. Ceaiul verde este bogat in antioxidanti, care distrug radicalii liberi din organism. Pestele, crud sau preparat, contine acizi grasi omega 3 si proteine.


Japonezii cred in beneficiile legumelor din familia cruciferelor: varza, broccoli, conopida, ridichi, kale si varza de Bruxelles.


Data actualizare: 21-02-2014 | creare: 28-05-2007 | Vizite: 1938

Aplicația Activ (by ROmedic)
Vrei să fii sănătos? Vrei să slăbești? Vrei sa fii în formă și să arăți bine? Vrei să te simți bine în corpul tău? Atunci trebuie să faci eforturi. Aplicația web "Activ" te ajută să fii consecvent în lupta pentru sănătatea ta.

Accesează gratuit Aplicația
Acest site foloseste cookies. Continuand navigarea va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Detalii OK