Adaugă rețeta în lista dvs de rețete favorite

Rețetă Cacao cu zeamă de orez

Vizite: 2313
Timp preparare: N/A
Dificultate: redusa
64

CALORII

Ingrediente/compozitie:

- 5 g cacao
- 10 g orez
- 10 g zahar
- 300 g apa

Preparare:

Se fierbe orezul in apa. Se strecoara prin sita. In zeama de orez se adauga cacaua amestecata cu zaharul, se pune pe foc si se lasa sa dea un clocot. Se strecoara din nou. Se obtine un pahar de cacao.
Dupa prescriptia medicului, se pot adauga 10-15 g unt proaspat.


Analiza ingredientelor rețetei Cacao cu zeamă de orez:

Cacao
Avantaje: Acest aliment este o sursă excelentă de fier, magneziu, fosfor, proteine, potasiu și zinc. ...
Dezavantaje: Acest aliment este bogat în grăsimi saturate. ...
Orez alb, fiert
Avantaje: Orezul alb conține acid folic, magneziu, fosfor și potasiu, iar conținutul său de grăsimi saturate și sodiu este redus. Sursă rapidă de energie....
Dezavantaje: Indice glicemic ridicat....
Zahăr tos
Avantaje: Continut redus de grăsimi saturate, colesterol și sodiu....
Dezavantaje: Zahărul reprezintă calorii goale - aport caloric crescut, fără valoare nutrițională. Zahărul rafinat în exces poate cauza hipoglicemie și oboseală accentuată, depresie și schimbări de ...

Căutați rețete culinare după denumire