Adaugă rețeta în lista dvs de rețete favorite

Rețetă Capuccino cu rom

Vizite: 1982
Timp preparare: 15min
Dificultate: redusa

Ingrediente/compozitie:

- o lingurita ness,
- o lingurita zahar,
- doua lingurite lapte praf,
- 3-4 picaturi esenta de rom,
- 200 ml apa fierbinte

Preparare:

Intr-o ceasca se amesteca ness-ul, zaharul, laptele praf si esenta de rom cu doua lingurite de apa calda, pana devin o spuma.

Se toarna apa fierbinte si se agita pina se dizolva bine amestecul de ingrediente.

Mod de servire: Se serveste cald (nu fierbinte) dupa masa, cu biscuiti sau fursecuri.


Analiza ingredientelor rețetei Capuccino cu rom:

Nes - cafea solubilă
Avantaje: Cafeaua este o sursă bună de antioxidanți....
Dezavantaje: Conține acrilamidă....
Zahăr tos
Avantaje: Continut redus de grăsimi saturate, colesterol și sodiu....
Dezavantaje: Zahărul reprezintă calorii goale - aport caloric crescut, fără valoare nutrițională. Zahărul rafinat în exces poate cauza hipoglicemie și oboseală accentuată, depresie și schimbări de ...

Căutați rețete culinare după denumire