Adaugă rețeta în lista dvs de rețete favorite

Reteta Capuccino cu rom

Vizite: 1041
Timp preparare: 15min
Dificultate: redusa

Ingrediente/compozitie:

- o lingurita ness,
- o lingurita zahar,
- doua lingurite lapte praf,
- 3-4 picaturi esenta de rom,
- 200 ml apa fierbinte

Preparare:

Intr-o ceasca se amesteca ness-ul, zaharul, laptele praf si esenta de rom cu doua lingurite de apa calda, pana devin o spuma.

Se toarna apa fierbinte si se agita pina se dizolva bine amestecul de ingrediente.

Mod de servire: Se serveste cald (nu fierbinte) dupa masa, cu biscuiti sau fursecuri.


Analiza ingredientelor retetei Capuccino cu rom:

Zahăr tos
Avantaje: Continut redus de grăsimi saturate, colesterol și sodiu....
Dezavantaje: Zahărul reprezintă calorii goale - aport caloric crescut, fără valoare nutrițională. Zahărul rafinat în exces poate cauza hipoglicemie și oboseală accentuată, depresie și schimbări de ...

CAUTA O RETETA DUPA DENUMIRE:

Aplicația Activ (by ROmedic)
Vrei să fii sănătos? Vrei să slăbești? Vrei sa fii în formă și să arăți bine? Vrei să te simți bine în corpul tău? Atunci trebuie să faci eforturi. Aplicația web "Activ" te ajută să fii consecvent în lupta pentru sănătatea ta.

Accesează gratuit Aplicația
Acest site foloseste cookies. Continuand navigarea va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Detalii OK