Adaugă rețeta în lista dvs de rețete favorite

Rețetă ciorba de pui

Vizite: 704
Timp preparare: 30min
Dificultate: medie
167

CALORII

2

PORTII

Ingrediente/compozitie:

n• 100 g Măruntaie de puin• 100 g Morcov fiert

Preparare:

test

Analiza ingredientelor rețetei ciorba de pui:

Măruntaie de pui
Avantaje: Măruntaiele de pui sunt o sursă bună de vitamina A, vitamina C, proteine, calciu, fier, niacină, magneziu, fosfor și potasiu....
Dezavantaje: Măruntaiele de pui conțin foarte mult colesterol....
Morcov fiert
Avantaje: Cele mai multe dintre beneficiile morcovilor pot fi atribuite conținutului de beta-caroten (transformat în vitamina A) și fibre....
Dezavantaje: Consumați în cantități mari, morcovii dau pielii o culoare portocalie. Pot provoca reacții alergice încrucișate la 25% din indivizii alergici la alimente....

Căutați rețete culinare după denumire