Adaugă rețeta în lista dvs de rețete favorite

Rețetă Cremă de brânză cu salmon și avocado

Vizite: 3822
Timp preparare: 10min
Dificultate: redusa
Rețetă Cremă de brânză cu salmon și avocado
470

CALORII

Ingrediente/compozitie:

300g cream cheese (crema de branza)
150g file salmon afumat
2-3 bucati de avocado
zeama de la o lamaie
* puteti adauga si cateva fire de ceapa ciorii daca doriti

Preparare:

Punem intr-un castron crema de branza, salmonul file taiat bucatele maricele si ceapa ciorii. Avocado-ul il curatam, il stropim cu zeama de lamaie (adaugati sare-piper daca doriti) Il taiem feliute si il punem ca in poza pe paine si apoi adaugam crema de branza cu salmon sau il taiati cubulete si il amestecati in crema.

Analiza ingredientelor rețetei Cremă de brânză cu salmon și avocado:

Arpagic
Avantaje: Arpagicul are acțiune antiseptică, iar mirosul și gustul său cresc apetitul și contribuie la fluxul sucurilor digestive....
Avocado
Avantaje: Acest aliment este sărac în sodiu și este o sursă bună de fibre alimentare și vitamina C, vitamina K și acid folic. Compuşii din avocado ne protejează vederea, pielea, scad colesterolul rău ...
Dezavantaje: Consumat în cantităţi moderate, avocado este considerat un aliment sigur. Uneori, însă poate da reacţii alergice....
Somon afumat
Avantaje: Somonul este o bună sursă de acizi grași omega-3....
Dezavantaje: Consumul de cantitati mari de carne afumata este o cauza a aparitiei cancerului, deci pestele afumat trebuie sa fie un deliciu ocazional. Poate conține niveluri moderate de mercur și poluanți....
Zeamă de lămâie
Avantaje: Zeama de lămâie stimulează activitatea pancreasului și ficatului. Datorită efectelor antibacteriene este eficient împotriva durerilor în gat, ulcerelor bucale și gingivitei....

Căutați rețete culinare după denumire