Adaugă rețeta în lista dvs de rețete favorite

Reteta Cremă de brânză cu salmon și avocado

Vizite: 2377
Timp preparare: 10min
Dificultate: redusa
Reteta Cremă de brânză cu salmon și avocado
470

CALORII

Ingrediente/compozitie:

300g cream cheese (crema de branza)
150g file salmon afumat
2-3 bucati de avocado
zeama de la o lamaie
* puteti adauga si cateva fire de ceapa ciorii daca doriti

Preparare:

Punem intr-un castron crema de branza, salmonul file taiat bucatele maricele si ceapa ciorii. Avocado-ul il curatam, il stropim cu zeama de lamaie (adaugati sare-piper daca doriti) Il taiem feliute si il punem ca in poza pe paine si apoi adaugam crema de branza cu salmon sau il taiati cubulete si il amestecati in crema.

Analiza ingredientelor retetei Cremă de brânză cu salmon și avocado:

Arpagic
Avantaje: Arpagicul are acțiune antiseptică, iar mirosul și gustul său cresc apetitul și contribuie la fluxul sucurilor digestive....
Avocado
Avantaje: Acest aliment este sărac în sodiu și este o sursă bună de fibre alimentare și vitamina C, vitamina K și acid folic. Compuşii din avocado ne protejează vederea, pielea, scad colesterolul rău ...
Dezavantaje: Consumat în cantităţi moderate, avocado este considerat un aliment sigur. Uneori, însă poate da reacţii alergice....
Somon afumat
Dezavantaje: Consumul de cantitati mari de carne afumata este o cauza a aparitiei cancerului, deci pestele afumat trebuie sa fie un deliciu ocazional....
Zeamă de lămâie
Avantaje: Zeama de lămâie stimulează activitatea pancreasului și ficatului. Datorită efectelor antibacteriene este eficient împotriva durerilor în gat, ulcerelor bucale și gingivitei....

CAUTA O RETETA DUPA DENUMIRE:

Aplicația Activ (by ROmedic)
Vrei să fii sănătos? Vrei să slăbești? Vrei sa fii în formă și să arăți bine? Vrei să te simți bine în corpul tău? Atunci trebuie să faci eforturi. Aplicația web "Activ" te ajută să fii consecvent în lupta pentru sănătatea ta.

Accesează gratuit Aplicația
Acest site foloseste cookies. Continuand navigarea va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Detalii OK