Adaugă rețeta în lista dvs de rețete favorite

Rețetă Cremă de mere cu albuș

Vizite: 2661
Timp preparare: 45min
Dificultate: medie

Ingrediente/compozitie:

- 2 mere
- 1/4 albus
- 1/4 pahar zahar

Preparare:

Se coc merele la cuptor intr-un vas smaltuit, se dau prin sita si se lasa sa se raceasca. Se pun intr-un vas inoxidabil si se bat cu albusul si zaharul pana se obtine o crema alba, spumoasa.

Analiza ingredientelor rețetei Cremă de mere cu albuș:

Albuș de ou
Avantaje: *Albușul de ou nu conține grăsimi saturate și colesterol, fiind o sursă buna de proteine, riboflavină și seleniu. Albusul de ou contine aproximativ 90% apa si este considerat partea ”light...
Dezavantaje: *Albușul de ou are un conținut ridicat de sodiu. Cu toate ca albusul contine o cantitate mare de proteine, nu este recomandat a se consuma crud, deoarece nu poate fi digerat. De fapt, albusul con...
Mere
Avantaje: Acest aliment este o sursă bună de fibre alimentare și vitamina C. Merele sunt bune pentru inimă și circulație. Pectina ajută organismul să elimine colesterolul și îl protejează de poluan...
Dezavantaje: Cea mai mare parte a caloriilor furnizate de acest aliment provine din zaharuri. Semințele merelor conțin o substanță numită amigdalică ce poate fi toxică pentru organism, dacă este ingerată...
Zahăr pudră
Avantaje: Conținut redus de grăsimi saturate, colesterol și sodiu....
Dezavantaje: Zahărul reprezintă calorii goale - aport caloric crescut, fără valoare nutrițională. Zahărul rafinat în exces poate cauza hipoglicemie și oboseală accentuată, depresie și schimbări de ...

Căutați rețete culinare după denumire