Adaugă rețeta în lista dvs de rețete favorite

Reteta Cruson portocale

Vizite: 1033
Timp preparare: N/A
Dificultate: redusa

Ingrediente/compozitie:

- 8-10 cuburi de zahar,
- coaja a 2-3 lamai sau portocale,
- 2 1/2 l vin alb.

Preparare:

Se freaca bine 8-10 cuburi de zahar de coaja a 2-3 lamai sau portocale; miezul lor se taie in cuburi (fara simburi), presarand zahar dupa gust si lasand cca. 30 minute sa-si lase sucul, apoi se adauga vin alb (2l) si se serveste, cum s-a aratat in retetele precedente (dar fara fructe).

Analiza ingredientelor retetei Cruson portocale:

Vin alb de masă
Avantaje: Vinul alb de masa are un continut scazut de grasimi saturate, colesterol si sodiu....
Dezavantaje: O mare parte a caloriilor furnizate de vinul alb de masa provine din zaharuri si alcool....
Zahăr tos
Avantaje: Continut redus de grăsimi saturate, colesterol și sodiu....
Dezavantaje: Zahărul reprezintă calorii goale - aport caloric crescut, fără valoare nutrițională. Zahărul rafinat în exces poate cauza hipoglicemie și oboseală accentuată, depresie și schimbări de ...

CAUTA O RETETA DUPA DENUMIRE:

Aplicația Activ (by ROmedic)
Vrei să fii sănătos? Vrei să slăbești? Vrei sa fii în formă și să arăți bine? Vrei să te simți bine în corpul tău? Atunci trebuie să faci eforturi. Aplicația web "Activ" te ajută să fii consecvent în lupta pentru sănătatea ta.

Accesează gratuit Aplicația
Acest site foloseste cookies. Continuand navigarea va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Detalii OK