Adaugă rețeta în lista dvs de rețete favorite

Rețetă Galuște cu fructe

Vizite: 2924
Timp preparare: N/A
Dificultate: redusa

Ingrediente/compozitie:

- 1 galbenus
- 1 gris
- 1 mar
- 2 pere

Preparare:

Perele se spala, se curata de cotor si pune in cuptor.Se pune la foc o craticioara cu 150 ml apa. Galbenusul se bate cu gris si cu ajutorul unei lingurite se fac galuste, care se pun galustele la fiert.
Intre timp se paseaza para coapta si se amesteca cu marul (spalat, curatat) dat prin razaroare.
Cand galustele au fiert se scot si se toarna peste ele sosul de fructe.


Analiza ingredientelor rețetei Galuște cu fructe:

GalbenuÈ™ de ou
Avantaje: Galbenușul de ou este o sursă bună de proteine, acid folic și fosfor....
Dezavantaje: Galbenușul de ou conține mult colesterol și grăsimi saturate....
GriÈ™
Avantaje: Grișul are un conținut mic de grăsimi saturate și sodiu....
Mere
Avantaje: Acest aliment este o sursă bună de fibre alimentare È™i vitamina C. Merele sunt bune pentru inimă È™i circulaÈ›ie. Pectina ajută organismul să elimine colesterolul È™i îl protejează de poluanÈ...
Dezavantaje: Cea mai mare parte a caloriilor furnizate de acest aliment provine din zaharuri. Semințele merelor conțin o substanță numită amigdalică ce poate fi toxică pentru organism, dacă este ingerată...
Pere
Avantaje: Sunt un pachet de vitamine, minerale și fitonutrienți. Perele sunt bogate în fibre alimentare și vitamina C. Au efect antioxidant. Sunt dense din punct de vedere nutritiv și conțin fibre ce c...
Dezavantaje: Cea mai mare parte a caloriilor furnizate de pere provine din zaharuri. Perele proaspete conțin un alcool bazat pe zaharuri denumit sorbitol, care, în cantitati mari, poate provoca diaree la un num...

Căutați rețete culinare după denumire