Adaugă rețeta în lista dvs de rețete favorite

Rețetă Heringi cu ceapă

Vizite: 2009
Timp preparare: 35min
Dificultate: redusa
2968

CALORII

Ingrediente/compozitie:

- 1 kg heringi
- 1,2 kg ceapa
- 20 g boabe de mustar
- 75 ml otet
- 50 g ulei
- sare

Preparare:

Se curata heringii, se taie bucati si se lasa cateva ore in apa rece.

Otetul se subtiaza cu apa si se fierbe impreuna cu boabele de mustar si sare, se adauga ceapa taiata felii si se mai fierbe 10 min.

Se scurge si se lasa sa se raceasca.

Se scot heringii din apa, se asaza alaturi ceapa si se toarna pe deasupra uleiul.


Analiza ingredientelor rețetei Heringi cu ceapă:

Boabe de muștar
Boabele de muștar se folosesc cel mai bine în sosuri și murături. Stimulează sucurile gastrice și ajută la digestie....
Ceapă
Avantaje: Ceapa reduce colesterolul și previne apariția cheagurilor de sânge. Este utilă în caz de bronșita, astm, artrită, gută, probleme respiratorii și degerături....
Hering
Dezavantaje: Bolnavii de gută trebuie să evite heringul....
Oțet de mere
Avantaje: Oțetul de mere are un conținut scăzut de grăsimi saturate și colesterol....
Sare de masă
Avantaje: Sarea de masă este o sursă de calciu. Poate fi inlocuită în bucătărie cu plante aromatice și condimente....
Dezavantaje: Sarea de masă conține mult sodiu. Consumul excesiv de sare provoacă tensiune arterială și infarct. Sarea agravează reținerea fluidelor și poate duce la apariția cancerului la stomac și...
Ulei de floarea soarelui
Avantaje: Uleiul de floarea-soarelui este uleiul vegetal cu cel mai crescut conținut de vitamina E. Conține în principal acizi grași nesaturați, considerați și „grăsimi bune”, precum și o cantitat...
Dezavantaje: Conține grăsimi trans și grăsimi saturate, însă în cantități reduse (10%). Folosirea repetată pentru prăjit a aceluiași ulei reprezintă un pericol pentru sănătate, deoarece astfel sun...

Căutați rețete culinare după denumire