Adaugă rețeta în lista dvs de rețete favorite

Reteta Lichior bere

Vizite: 1262
Timp preparare: N/A
Dificultate: redusa
2953

CALORII

Ingrediente/compozitie:

- 500 ml bere,
- 300-500 g zahar,
- 250 ml alcool,
- vanilie.

Preparare:

Zaharul se dizolva in bere si se infierbinta pana aproape de fierbere 2-3 minute. Dupa aceea, se ia de pe foc, se pune zaharul vanilat si facultativ, o cuisoara intreaga.

Alcoolul se adauga, numai dupa ce s-a racit lichidul. Lichiorul va avea un gust placut, putin amarui de la bere. Dupa 15 zile, se poate consuma.


Analiza ingredientelor retetei Lichior bere:

Berea
Avantaje: - consumul moderat are efect benefic asupra afecțunilor cardiovasculare (alcoolul, în general) - are un conținut redus de alcool, spre deosebire de alte bputuri - conține mai multe proteine ...
Dezavantaje: - în cantități excesive, ca orice formă de alcool, poate să ducă la boli cardiovasculare (cardiomiopatie, aritmie, creșterea presiunii arteriale, atac de cord), boli de ficat ( fibroză, ciroz...
Zahăr tos
Avantaje: Continut redus de grăsimi saturate, colesterol și sodiu....
Dezavantaje: Zahărul reprezintă calorii goale - aport caloric crescut, fără valoare nutrițională. Zahărul rafinat în exces poate cauza hipoglicemie și oboseală accentuată, depresie și schimbări de ...

CAUTA O RETETA DUPA DENUMIRE:

Aplicația Activ (by ROmedic)
Vrei să fii sănătos? Vrei să slăbești? Vrei sa fii în formă și să arăți bine? Vrei să te simți bine în corpul tău? Atunci trebuie să faci eforturi. Aplicația web "Activ" te ajută să fii consecvent în lupta pentru sănătatea ta.

Accesează gratuit Aplicația
Acest site foloseste cookies. Continuand navigarea va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Detalii OK