Adaugă rețeta în lista dvs de rețete favorite

Rețetă Macrou la grătar

Vizite: 3402
Timp preparare: N/A
Dificultate: redusa
3586

CALORII

Ingrediente/compozitie:

- 1,2 kg macrou
- 50 g ulei
- 400 g sos a la grec
- sare

Preparare:

Se curata macroul, se spala, se sareaza si se asaza peste bucati de pergament de marime potrivita si unse cu ulei, se impacheteaza, se asaza pe gratar si se frig pe ambele parti.

Se servesc cu sos a la grec.


Analiza ingredientelor rețetei Macrou la grătar:

Macrou
Avantaje: Macroul este o sursă ideală de proteine, vitamina B12, seleniu, niacină și fosfor....
Dezavantaje: Bolnavii de gută și femeile însărcinate trebuie să evite macroul....
Sare de masă
Avantaje: Sarea de masă este o sursă de calciu. Poate fi inlocuită în bucătărie cu plante aromatice și condimente....
Dezavantaje: Sarea de masă conține mult sodiu. Consumul excesiv de sare provoacă tensiune arterială și infarct. Sarea agravează reținerea fluidelor și poate duce la apariția cancerului la stomac și...
Ulei de floarea soarelui
Avantaje: Uleiul de floarea-soarelui este uleiul vegetal cu cel mai crescut conținut de vitamina E. Conține în principal acizi grași nesaturați, considerați și „grăsimi bune”, precum și o cantitat...
Dezavantaje: Conține grăsimi trans și grăsimi saturate, însă în cantități reduse (10%). Folosirea repetată pentru prăjit a aceluiași ulei reprezintă un pericol pentru sănătate, deoarece astfel sun...

Căutați rețete culinare după denumire