Adaugă rețeta în lista dvs de rețete favorite

Rețetă Mexican roll-ups

Vizite: 1915
Timp preparare: N/A
Dificultate: medie
180

CALORII

Ingrediente/compozitie:

Crema de fasole:

- 100 g fasole rosie fiarta si mixata (pasta)
- 1 lingura ulei de masline
- 1 lingurita chilli (boia iute sau dulce dupa gust)

Crema de avocado:
- avocado
- usturoi
- zeama de lamaie
- sos tabasco
- piper

Preparare:

Se pune foaia de tortillas (sau turta facuta din faina, apa si drojdie sau praf de copt, sare si coapta pe tava deasupra aragazului) sau aluat de clatite mai gros in care puneti si praf de copt, facute clatitele mari si racite.

Deci pe turta se unge cu crema de fasole, apoi crema de avocado, cascaval rasp e razatoarea mare, oua fierte tari si foliate, ardei verde taiat cubulete mici, smantana, apoi rulati si taiati in doua putin vertical.


Analiza ingredientelor rețetei Mexican roll-ups:

Avocado
Avantaje: Acest aliment este sărac în sodiu și este o sursă bună de fibre alimentare și vitamina C, vitamina K și acid folic. Compuşii din avocado ne protejează vederea, pielea, scad colesterolul rău ...
Dezavantaje: Consumat în cantităţi moderate, avocado este considerat un aliment sigur. Uneori, însă poate da reacţii alergice....
Fasole boabe
Avantaje: Fasolea este o sursă bună de proteine, riboflavină, niacină, vitamina B6, fier, fosfor și potasiu. În plus, fasolea are un conținut ridicat de vitamina C, tiamină, acid folic și magneziu....
Dezavantaje: Fasolea contine mult sodiu....
Lămâie
Avantaje: Lămâia este o sursă excelentă de vitamina C și fibre alimentare, conținând și acid citric, fier și potasiu. În plus, lămâia are un conținut foarte scăzut de grăsimi saturate, colesterol...
Dezavantaje: Cea mai mare parte a caloriilor furnizate de lămâi provine din zaharuri....
Piper negru
Avantaje: Piperul negru este o sursă bună de vitamina K, fier, vitamina C, calciu, magneziu și potasiu....
Ulei de măsline
Avantaje: Are un conținut crescut de acizi grași benefici organismului și aduce un aport important de vitamina E și vitamina K organismului....
Dezavantaje: Folosirea repetată pentru prăjit a aceluiași ulei reprezintă un pericol pentru sănătate, deoarce sunt degajate produse toxice. Uleiul de măsline are un punct de ardere scăzut și nu este rec...
Usturoi
Avantaje: Este bogate în vitamine, minerale și compuși fitochimici. Conferă o aromă unică preparatelor culinare. Are efect cardioprotector și antihipertensiv ușor. Are rol antimicrobian și antibacte...
Dezavantaje: Conferă mirosul neplăcut al respirației și al corpului. Poate cauza disconfort gastric, poate intensifica simptomele ulcerelor gastrice sau ale colonului iritabil. Mirosul respirației și al gu...

Căutați rețete culinare după denumire