Adaugă rețeta în lista dvs de rețete favorite

Reteta Milkshake de banane

Vizite: 1732
Timp preparare: 10min
Dificultate: redusa
Reteta Milkshake de banane
108

CALORII

1

PORTII

Ingrediente/compozitie:

- 3 banane mai coapte;
- 1 pliculet de zahar vanilat;
- 400 ml de lapte;
- inghetata de vanilie (3-4 lingurii);
- praf de cacao pentru ornat.

Preparare:

Se pun intr-un blender, bananele taiate bucatele, zaharul vanilat, laptele si cele 3 linguri de inghetata.
Se amesteca bine pana formeaza o pasta omogena si la final se toarna continutul blenderului in pahar.
Se poate decora cu putin praf de cacao si un pai.
Delicios de bun.


Analiza ingredientelor retetei Milkshake de banane:

Banane
Avantaje: Acest aliment este sărac în grăsimi saturate și sodiu, fiind o sursă bună de fibre alimentare, vitamina C și mai ales potasiu. Prezintă beneficii asupra sistemului cardiovascular, reducând p...
Dezavantaje: Cea mai mare parte a caloriilor furnizate de acest aliment provin din zaharuri. ...
Cacao
Avantaje: Acest aliment este o sursă excelentă de fier, magneziu, fosfor, proteine, potasiu și zinc. ...
Dezavantaje: Acest aliment este bogat în grăsimi saturate. ...
Lapte integral (3,25 procente grăsime)
Avantaje: Laptele integral este o sursă bună de vitamina D, riboflavină, vitamina B12, calciu și fosfor. ...
Dezavantaje: Laptele integral este bogat în grăsimi saturate, iar o mare parte din caloriile pe care le furnizează provin din zaharuri. Persoanele cu artrite reumatice, eczeme, catar, astm, iși agraveaza si...
Zahăr vanilat
Dezavantaje: Zahărul vanilat clasic conține zahar alb (98%) și vanilină cristalizată (2%) - o substanță chimică periculoasă în cantități mari....

CAUTA O RETETA DUPA DENUMIRE:

Aplicația Activ (by ROmedic)
Vrei să fii sănătos? Vrei să slăbești? Vrei sa fii în formă și să arăți bine? Vrei să te simți bine în corpul tău? Atunci trebuie să faci eforturi. Aplicația web "Activ" te ajută să fii consecvent în lupta pentru sănătatea ta.

Accesează gratuit Aplicația
Acest site foloseste cookies. Continuand navigarea va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Detalii OK