Adaugă rețeta în lista dvs de rețete favorite

Rețetă Papanași prăjiți în untură

Vizite: 1980
Timp preparare: 40min
Dificultate: redusa
980

CALORII

Ingrediente/compozitie:

- 500 gr branza de vaci
- 2 oua
- 3 linguri faina
- 3 linguri untura
- sare
- smantana

Preparare:

Branza se amesteca bine cu galbenusurile, se adauga faina, sarea si albusurile batute spuma. Se formeaza galuste lunguiete, care se turtesc putin.
Se dau prin faina si se prajesc in untura fierbinte.


Analiza ingredientelor rețetei Papanași prăjiți în untură:

Făină albă de grâu
Avantaje: Făina albă de grâu are un continut mic de grăsimi saturate, colesterol și sodiu....
Ou de găină
Avantaje: Oul de găină este o sursă bună de proteine, seleniu, riboflavină, vitamina B12 și fosfor. Oul este benefic pentru artrită reumatoidală și osteoartrită. Principalele beneficii ale oualo...
Dezavantaje: Oul de găină conține mult colesterol și grăsimi saturate. Oul este o cauză comună a alergiilor, iar introducerea ouălor în regimul alimentar al copiilor poate spori acest risc....
Sare de masă
Avantaje: Sarea de masă este o sursă de calciu. Poate fi inlocuită în bucătărie cu plante aromatice și condimente....
Dezavantaje: Sarea de masă conține mult sodiu. Consumul excesiv de sare provoacă tensiune arterială și infarct. Sarea agravează reținerea fluidelor și poate duce la apariția cancerului la stomac și...
Smântână, 32 procente grăsime
Avantaje: Smântâna este bogată în colesterol și grăsimi saturate....
Untură de porc
Avantaje: Untura de porc are un conținut scăzut de sodiu....
Dezavantaje: Untura de porc are un conținut ridicat de grăsimi saturate....

Căutați rețete culinare după denumire