Black Friday ROmedic
Adaugă rețeta în lista dvs de rețete favorite

Reteta Salată de năut cu ton

Vizite: 1783
Timp preparare: N/A
Dificultate: redusa
424

CALORII

Ingrediente/compozitie:

- maioneza dintr-un galbenus
- 2 linguri smantana
- 1 conserva de ton in suc propriu
- 1 ceapa mijlocie
- 2 cesti naut fiert

Preparare:

Se fierbe bine nautul (de preferat sa se lase la inmuiat peste noapte), se scurge si se lasa la racit.
Intre timp se face maioneza dintr-un galbenus de ou. Dupa ce este gata se adauga smantana, tonul scurs de zeama si ceapa taiata solzisori si se amesteca bine.
Se adauga la sfarsit si nautul fiert si se da la frigider cateva minute.
Se pot adauga sare si piper dupa gust.


Analiza ingredientelor retetei Salată de năut cu ton:

Ceapă
Avantaje: Ceapa reduce colesterolul și previne apariția cheagurilor de sânge. Este utilă în caz de bronșita, astm, artrită, gută, probleme respiratorii și degerături....
Maioneză
Avantaje: Fiind prezenta in diverse tipuri si de brand-uri, precum cu ulei de rapita, light sau fara grasimi, maioneza contine si o varietate de calorii. Cu toate acestea, o lingura obisnuita de maioneaza conti...
Dezavantaje: Maioneza conține grăsimi trans....
Năut
Năut fiert....
Smântână, 32 procente grăsime
Avantaje: Smântâna este bogată în colesterol și grăsimi saturate....
Ton - conservă în ulei
Avantaje: Conserva de ton conține proteine, vitamina D, vitamina K, niacină, seleniu, vitamina B12 și fosfor....
Dezavantaje: Nu consumați mai mult de 340 g pe săptămâna de pește oceanic mare. Din cauza faptului că se hrănesc cu alți pești, aceștia pot acumula mercur în cantități ridicate....

CAUTA O RETETA DUPA DENUMIRE:

Aplicația Activ (by ROmedic)
Vrei să fii sănătos? Vrei să slăbești? Vrei sa fii în formă și să arăți bine? Vrei să te simți bine în corpul tău? Atunci trebuie să faci eforturi. Aplicația web "Activ" te ajută să fii consecvent în lupta pentru sănătatea ta.

Accesează gratuit Aplicația
Acest site foloseste cookies. Continuand navigarea va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Detalii OK