Adaugă rețeta în lista dvs de rețete favorite

Rețetă Sandviș cu brânză tofu

Vizite: 1669
Timp preparare: 10min
Dificultate: redusa
213

CALORII

Ingrediente/compozitie:

- 100 g tofu
- 2 lingurite mustar
- 1/2 lingurita sos de soia
- 1/2 lingurita curry
- 1/2 cana ardei gras, taiat cubulete
- 1/2 cana ceapa (optional), taiata marunt
- 1/2 lingurita boia de ardei
- 8 felii paine (prajita, dupa preferinta)
- 8 frunze de salata verde
- 4 felii rosii

Preparare:

Primele 7 ingrediente se amesteca intr-un bol mare. Pasta obtinuta se unge pe 4 felii de paine. Se pun frunzele de salata verde si rondelele de rosii si se acopera cu cele 4 felii de paine ramase.

Analiza ingredientelor rețetei Sandviș cu brânză tofu:

Ardei gras verde
Avantaje: Ardeiul verde este o sursă bună de fibre alimentare, vitamina A, C, K, B6, potasiu, magneziu, tiamină, niacină și acid folic. Ardeii sunt buni în caz de afecțiuni ale pielii și membranei muco...
Dezavantaje: O mare parte din caloriile conținute de ardeiul verde provine din zaharuri. Ardeii grași roșii și galbeni conțin aproape de două ori mai multă vitamina C decât cei verzi....
Ceapă
Avantaje: Ceapa reduce colesterolul și previne apariția cheagurilor de sânge. Este utilă în caz de bronșita, astm, artrită, gută, probleme respiratorii și degerături....
Curry
Avantaje: Curry este o sursă excelentă de vitamina E, vitamina K, fier, vitamina B6, acid folic, calcium, magneziu, fosfor și potasiu....
Muștar
Avantaje: Muștarul este o sursă bună de tiamină, fibre alimentare, fier, magneziu și fosfor. ...
Dezavantaje: Muștarul conține mult sodiu....
Pâine integrală
Avantaje: Pâinea integrală este o sursă bună de fibre alimentare, având un conținut scăzut de grăsimi saturate și colesterol. Conține mai mult din toate lementele, mai ales din vitaminele B si E, f...
Dezavantaje: Persoanele care suferă de boala celiacă nu au voie să consume alimente cu gluten....
Roșii
Avantaje: Roșiile sunt o sursă excelentă de fibre alimentare, vitamina A, C, E și K, potasiu, tiamină, niacină, acid folic, magneziu și fosfor. Roșiile reprezintă cea mai bogată sursă de licopen, su...
Dezavantaje: O mare parte din caloriile furnizate de roșii provine din zaharuri. Roșiile nu sunt indicate persoanelor ce suferă de reflux gastro-esofagian. Anumite persoane manifestă reacții alergice sau in...

Căutați rețete culinare după denumire