Adaugă rețeta în lista dvs de rețete favorite

Rețetă Sandviș cu piept de curcan

Vizite: 2982
Timp preparare: N/A
Dificultate: redusa
607

CALORII

2

PORTII

Ingrediente/compozitie:

Ingrediente pentru 2 portii:

- 2 linguri de maioneza dietetica
- 2 lingurite de busuioc proaspat, tocat
- 4 felii de paine intermediara, prajite
- 100 g piept de curcan (fiert)
- 2 felii de sunca
- salata verde
- 4 felii de rosii
- 50 g cascaval

Preparare:

Intr-un vas mic, se amesteca maioneza cu busuiocul taiat fin si se amesteca bine. Se pune cate o lingurita de maioneza pe fiecare felie de paine intermediara.
Peste maioneza, se pun 50 g piept de curcan, 1 felie de sunca, 1 frunza de salata verde, 2 felii de rosii si 25 g cascaval. Se acopera totul cu cea de-a doua felie de paine.


Analiza ingredientelor rețetei Sandviș cu piept de curcan:

Busuioc
Avantaje: Busuiocul este o sursă ideală de vitamina A, vitamina K, acid folic, vitamina B6, calciu, fier, magneziu și potasiu. În plus, busuiocul conține și vitamina E, niacină, fosfor și zinc....
Cașcaval
Avantaje: Conține calciu, fosfor, calciu, zinc, și vitamina B. Sursă bună de proteine și de probiotice....
Dezavantaje: Poate conține multă sare, coloranți, stabilizatori....
Maioneză dietetică
Avantaje: Maioneza dietetică conține mult colesterol și sodiu....
Pâine integrală
Avantaje: Pâinea integrală este o sursă bună de fibre alimentare, având un conținut scăzut de grăsimi saturate și colesterol. Conține mai mult din toate lementele, mai ales din vitaminele B si E, f...
Dezavantaje: Persoanele care suferă de boala celiacă nu au voie să consume alimente cu gluten....
Piept de curcan
Avantaje: Pieptul de curcan fără pieliță este cea mai slabă carne....
Roșii
Avantaje: Roșiile sunt o sursă excelentă de fibre alimentare, vitamina A, C, E și K, potasiu, tiamină, niacină, acid folic, magneziu și fosfor. Roșiile reprezintă cea mai bogată sursă de licopen, su...
Dezavantaje: O mare parte din caloriile furnizate de roșii provine din zaharuri. Roșiile nu sunt indicate persoanelor ce suferă de reflux gastro-esofagian. Anumite persoane manifestă reacții alergice sau in...
Șuncă
Avantaje: Șunca este o sursă de proteine, niacină și fosfor....
Dezavantaje: Șunca este bogată în colesterol și mai ales în sodiu....

Căutați rețete culinare după denumire