Adaugă rețeta în lista dvs de rețete favorite

Rețetă Sos de smântână cu muștar și roșii

Vizite: 2656
Timp preparare: N/A
Dificultate: redusa
837

CALORII

Ingrediente/compozitie:

- 200 g smantana,
- 100 g mustar,
- 2 oua fierte,
- 1 lamaie,
- 1 cescuta sos de rosii,
- 1 lingurita tarhon,
- patrunjel,
- sare,
- piper.

Preparare:

Intr-un castron se freaca mustarul cu smantana pusa treptat, pana se omogenizeaza.

Se adauga ouale tocate marunt, sosul de rosii, zeama de lamiie si verdeata; se amesteca bine, apoi se potriveste de sare si piper.

Servire: Se serveste la rasol, colturasi cu carne sau salate.


Analiza ingredientelor rețetei Sos de smântână cu muștar și roșii:

Bulion - Pastă de tomate
Avantaje: Pasta de tomate conține vitaminele A, C și B6, fier, potasiu, tiamină, niacină, calciu și magneziu. Sursă excelentă de licopen și vitamina C....
Dezavantaje: Pasta de tomate conține mult sodiu. Pasta de tomate conservată este încărcată cu zahăr și sodiu....
Lămâie
Avantaje: Lămâia este o sursă excelentă de vitamina C și fibre alimentare, conținând și acid citric, fier și potasiu. În plus, lămâia are un conținut foarte scăzut de grăsimi saturate, colesterol...
Dezavantaje: Cea mai mare parte a caloriilor furnizate de lămâi provine din zaharuri....
Muștar
Avantaje: Muștarul este o sursă bună de tiamină, fibre alimentare, fier, magneziu și fosfor. ...
Dezavantaje: Muștarul conține mult sodiu....
Ou fiert tare
Avantaje: *Oul fiert conține proteine, riboflavină, vitamina B12 și fosfor. De ce este bine sa introducem in dieta oul fiert tare? 1. Grasimi bune Oul fiert tare ofera grasimi bune numite mononesatura...
Dezavantaje: Oul fiert conține grăsimi saturate și colesterol....
Pătrunjel verde
Avantaje: Pătrunjelul este o sursă excelentă de vitamina A, C si K, acid folic, calciu, fier, magneziu, potasiu, proteine, vitamina E, tiamina, riboflavina, niacina, vitamina B6, fosfor și zinc. Pătrunjel...
Dezavantaje: Dozele mari de semințe de pătrunjel pot fi toxice; cei care au probleme cu rinichii sau femeile insărcinate trebuie să le evite....
Piper alb
Avantaje: Piperul alb este o sursă bună de fier, fibre alimentare și vitamina C....
Sare de masă
Avantaje: Sarea de masă este o sursă de calciu. Poate fi inlocuită în bucătărie cu plante aromatice și condimente....
Dezavantaje: Sarea de masă conține mult sodiu. Consumul excesiv de sare provoacă tensiune arterială și infarct. Sarea agravează reținerea fluidelor și poate duce la apariția cancerului la stomac și...
Smântână, 32 procente grăsime
Avantaje: Smântâna este bogată în colesterol și grăsimi saturate....
Tarhon
Avantaje: Tarhonul este o sursa excelenta de vitamina A, vitamina C, riboflavina, vitamina B6, acid folic, calciu, fier, magneziu, potasiu, niacina si fosfor....

Căutați rețete culinare după denumire