Adaugă rețeta în lista dvs de rețete favorite

Rețetă Supă de curcan

Vizite: 1677
Timp preparare: N/A
Dificultate: redusa
1635

CALORII

8

PORTII

Ingrediente/compozitie:

Pentru 8 portii:
- 500 g carne de curcan (fara pielita, taiata cubulete)
- 5 cani mari cu apa
- 250 g telina taiata cubulete mici
- 300 g amestec de legume congelate
- 15 ml supa de pui
- 1 cubulet maggi de pui
- piper negru (dupa gust)
- 100 g fidea

Preparare:

Intr-o oala de 4 kg se pune la un loc carnea de curcan, apa, telina, amestecul de legume, supa de pui, cubuletul de maggi si putin piper negru.
Se fierbe la foc mare, amestecand din cand in cand, pana cand supa da in fiert.
Se adauga fideaua si se da la foc mic.
Se pune un capac si se lasa sa fiarba in continuare, amestecand ocazional, pana cand se fideaua se inmoaie.


Analiza ingredientelor rețetei Supă de curcan:

Curcan
Avantaje: Carnea de curcan este o sursă bună de proteine, niacină, vitamina B6 și fosfor. Curcanul are un conținut de grăsimi extrem de redus....
Dezavantaje: Carnea de curcan conține mult colesterol....
Piper negru
Avantaje: Piperul negru este o sursă bună de vitamina K, fier, vitamina C, calciu, magneziu și potasiu....
Ţelină
Avantaje: Ţelina conține fibre alimentare, vitamina A, C și K, acid folic, potasiu, magneziu, riboflavină, vitamina B6, calciu și fosfor. De altfel, țelina are un conținut scăzut de grăsimi saturate ș...
Dezavantaje: Ţelina contine mult sodiu, iar o mare parte a caloriilor sale provine din zaharuri. Ţelina gătită are indicele glicemic 85 și pierde numeroase vitamine și minerale. Poate cauza alergii....

Căutați rețete culinare după denumire