Sashimi

Autor: ROmedic

Sashimi

Sashimi este un fel tradititional al bucatariei japoneze, atestat inca din secolul XV, compus din felii de peste crud. Renumele sau mondial este dat de arta de a selectiona produse cat mai proaspete si de cea mai buna calitate, de a le taia si prezenta intr-o forma artistica.


Pestii si fructele de mare preferate pentru sashimi sunt: tonul (alb sau rosu), somonul, scoicile, caracatita, langusta, balena si fugu. Selectionarea celor mai bune specii de peste, taierea si prezentarea lor pentru sashimi necesita o pregatire serioasa.


Data actualizare: 21-02-2014 | creare: 28-05-2007 | Vizite: 1840

Aplicația Activ (by ROmedic)
Vrei să fii sănătos? Vrei să slăbești? Vrei sa fii în formă și să arăți bine? Vrei să te simți bine în corpul tău? Atunci trebuie să faci eforturi. Aplicația web "Activ" te ajută să fii consecvent în lupta pentru sănătatea ta.

Accesează gratuit Aplicația
Acest site foloseste cookies. Continuand navigarea va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Detalii OK