Adaugă rețeta în lista dvs de rețete favorite

Reteta Nectar de fructe

Vizite: 1207
Timp preparare: N/A
Dificultate: redusa

Ingrediente/compozitie:

Fructe.

Preparare:

Fructele, bine spalate, se curata de coaja si samburi (dupa felul fructului). Se pun in masina centrifuga in care toata pulpa fructelor se transforma intr-un piure fin, fara sa se separe sucul; este la fel de important pentru aportul in vitamine, saruri minerale si alti factori nutritivi, mai ales, in alimentatia copiilor, batranilor sau pentru diferite regimuri se poate prepara din mai multe fructe combinate.

Piureul se consuma imediat.


Analiza ingredientelor retetei Nectar de fructe:

Caise
Avantaje: Acest aliment este sărac în grăsimi saturate și sodiu, fiind o sursă bună de fibre alimentare, potasiu, vitamina A și vitamina C. Caisele sunt excelente pentru piele și respirație....
Dezavantaje: Cea mai mare parte a caloriilor furnizate de caise provin din zaharuri....
Piersici
Avantaje: Piersicile sunt o sursă excelentă de vitamina C, vitamina A, niacină și potasiu. În plus, piersicile nu conțin grăsimi saturate, colesterol și sodiu. Laxativ foarte ușor. Piersicile sun...
Dezavantaje: Cea mai mare parte a caloriilor furnizate de piersici provine din zaharuri....

CAUTA O RETETA DUPA DENUMIRE:

Aplicația Activ (by ROmedic)
Vrei să fii sănătos? Vrei să slăbești? Vrei sa fii în formă și să arăți bine? Vrei să te simți bine în corpul tău? Atunci trebuie să faci eforturi. Aplicația web "Activ" te ajută să fii consecvent în lupta pentru sănătatea ta.

Accesează gratuit Aplicația
Acest site foloseste cookies. Continuand navigarea va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Detalii OK