Adaugă rețeta în lista dvs de rețete favorite

Reteta Pui în sos de bere

Vizite: 1157
Timp preparare: 45min
Dificultate: medie
1370

CALORII

Ingrediente/compozitie:

- 4 -6 buc. pulpe de pui,
- 300 ml bere.

Preparare:

Se spala bine pulpele, se pun intr-un vas termorezistent. Se toarna continutul unei cutii de bere sau echivalentul dnitr-o sticla de bere peste pulpe. Se introduce vasul in cuptor la foc potivit (mediu).

Se verifica din cand in cand sa nu scada continutul si se stropesc pulpele cu sosul format.

Se servesc cu piure de cartof sau sote de legume.


Analiza ingredientelor retetei Pui în sos de bere:

Berea
Avantaje: - consumul moderat are efect benefic asupra afecțunilor cardiovasculare (alcoolul, în general) - are un conținut redus de alcool, spre deosebire de alte bputuri - conține mai multe proteine ...
Dezavantaje: - în cantități excesive, ca orice formă de alcool, poate să ducă la boli cardiovasculare (cardiomiopatie, aritmie, creșterea presiunii arteriale, atac de cord), boli de ficat ( fibroză, ciroz...
Pulpe de pui (fierte, tocană)
Avantaje: Pulpele de pui sunt o sursă bună de proteine și niacină, iar conținutul lor de sodiu este scăzut....
Dezavantaje: Pulpele de pui conțin grăsimi saturate și colesterol....

CAUTA O RETETA DUPA DENUMIRE:

Aplicația Activ (by ROmedic)
Vrei să fii sănătos? Vrei să slăbești? Vrei sa fii în formă și să arăți bine? Vrei să te simți bine în corpul tău? Atunci trebuie să faci eforturi. Aplicația web "Activ" te ajută să fii consecvent în lupta pentru sănătatea ta.

Accesează gratuit Aplicația
Acest site foloseste cookies. Continuand navigarea va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Detalii OK