Adaugă rețeta în lista dvs de rețete favorite

Reteta Pui la frigare

Vizite: 1106
Timp preparare: 60min
Dificultate: redusa

Ingrediente/compozitie:

- 1 buc. pui mic,
- sare

Preparare:

Se curata puiul si se fierbe pe jumatate, se scurge si se frige intr-o frigare, cu care se roteste deasupra focului pana cand incepe sa rumeneasca usor.

Analiza ingredientelor retetei Pui la frigare:

Pui - carne și piele (fiert, in tocană)
Avantaje: Carnea de pui este o sursă bună de proteine, niacină, vitamina B6, fosfor și seleniu....
Dezavantaje: Carnea de pui este bogată în colesterol....
Sare de masă
Avantaje: Sarea de masă este o sursă de calciu. Poate fi inlocuită în bucătărie cu plante aromatice și condimente....
Dezavantaje: Sarea de masă conține mult sodiu. Consumul excesiv de sare provoacă tensiune arterială și infarct. Sarea agravează reținerea fluidelor și poate duce la apariția cancerului la stomac și...

CAUTA O RETETA DUPA DENUMIRE:

Aplicația Activ (by ROmedic)
Vrei să fii sănătos? Vrei să slăbești? Vrei sa fii în formă și să arăți bine? Vrei să te simți bine în corpul tău? Atunci trebuie să faci eforturi. Aplicația web "Activ" te ajută să fii consecvent în lupta pentru sănătatea ta.

Accesează gratuit Aplicația
Acest site foloseste cookies. Continuand navigarea va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Detalii OK