Adaugă rețeta în lista dvs de rețete favorite

Rețetă Salată de lăptuci

Vizite: 2120
Timp preparare: N/A
Dificultate: redusa
113

CALORII

Ingrediente/compozitie:

- 750 g laptuci
- 300 g sos vinegret I

Preparare:

Laptucile se spala in mai multe ape, se indeparteaza frunzele rupte sau patate, capatanile se despica in patru sau in sase, se asaza pe un platou, se toarna pe deasupra sosul vinegret I si se serveste imediat.

Se serveste la jumari, omleta, fripturi calde si reci.


Analiza ingredientelor rețetei Salată de lăptuci:

Salată verde (lăptucă)
Avantaje: Lăptuca sau salata verde este o sursă bună de fibre alimentare, vitamina A, C și K, tiamină, riboflavină, vitamina B6, acid folic, fier și potasiu. În plus, lăptuca conține și proteine, cal...
Dezavantaje: Seva lăptoasa din tulpină poate fi foarte iritantă pentru ochi....

Căutați rețete culinare după denumire