Adaugă rețeta în lista dvs de rețete favorite

Rețetă Pâine de pește

Vizite: 2082
Timp preparare: N/A
Dificultate: redusa
3098

CALORII

Ingrediente/compozitie:

- 2 kg peste fara oase
- 3 cepe
- 4 albusuri de ou
- 1 linguri ulei de masline
- 1 cana terci de ovaz
- condimente

Preparare:

Carnea de peste se toaca si se pune intr-un bol impreuna cu toate ingredientele, apoi se framanta usor pana se obtine o pasta omogena care se desprinde de pe vas. Se fac turtite rotunde din aceasta pasta, se unge o tava de cuptor cu ulei si se aseaza turtele in tava si se unge cu ulei amestecat cu condimente.
Se pune la cuptor la foc moderat.

Se serveste cu salata.


Analiza ingredientelor rețetei Pâine de pește:

Albuș de ou
Avantaje: *Albușul de ou nu conține grăsimi saturate și colesterol, fiind o sursă buna de proteine, riboflavină și seleniu. Albusul de ou contine aproximativ 90% apa si este considerat partea ”light...
Dezavantaje: *Albușul de ou are un conținut ridicat de sodiu. Cu toate ca albusul contine o cantitate mare de proteine, nu este recomandat a se consuma crud, deoarece nu poate fi digerat. De fapt, albusul con...
Ceapă
Avantaje: Ceapa reduce colesterolul și previne apariția cheagurilor de sânge. Este utilă în caz de bronșita, astm, artrită, gută, probleme respiratorii și degerături....
Fulgi de ovăz
Avantaje: Ovăzul este bogat în calciu, potasiu și magneziu. Ovăzul este foarte hrănitor, conținând peste 12 g de proteine la 100 g (mai mult decat grâul măcinat mare și orezul brun), dar și grăsi...
Dezavantaje: Nu se recomandă celor care suferă de boala celiaca....
Somn
Avantaje: Somnul conține niveluri extrem de ridicate de vitamina B-12....
Dezavantaje: Carnea de somn conține mercur....
Ulei de măsline
Avantaje: Are un conținut crescut de acizi grași benefici organismului și aduce un aport important de vitamina E și vitamina K organismului....
Dezavantaje: Folosirea repetată pentru prăjit a aceluiași ulei reprezintă un pericol pentru sănătate, deoarce sunt degajate produse toxice. Uleiul de măsline are un punct de ardere scăzut și nu este rec...

Căutați rețete culinare după denumire