Adaugă rețeta în lista dvs de rețete favorite

Rețetă Sandviș cu sardele și tomate

Vizite: 1371
Timp preparare: N/A
Dificultate: redusa

Ingrediente/compozitie:

- pasta de sardele cu unt,
- franzela,
- rosie,
- patrunjel.

Preparare:

Se face o pasta de sardele frecate cu unt, se intinde pe felii subtiri de franzela, iar deasupra se asaza o felie subtire de tomata peste care se pune o frunzulita de patrunjel verde.

Aceste sandvisuri trebuie preparate chiar inainte de a fi servite, altfel felia de rosie nu mai este buna.


Analiza ingredientelor rețetei Sandviș cu sardele și tomate:

Pâine de grâu albă
Avantaje: Pâinea albă conține o cantitate mică de grăsimi saturate și colesterol și este o sursă bună de tiamină și acid folic. Pâinea este recomandată în caz de constipație, diverticulită și ...
Dezavantaje: Persoanele care suferă de boala celiacă nu au voie sa consume alimente cu gluten. Pâinea albă conține făina rafinată, de obicei cu foarte mulți aditivi....
Pătrunjel verde
Avantaje: Pătrunjelul este o sursă excelentă de vitamina A, C si K, acid folic, calciu, fier, magneziu, potasiu, proteine, vitamina E, tiamina, riboflavina, niacina, vitamina B6, fosfor și zinc. Pătrunjel...
Dezavantaje: Dozele mari de semințe de pătrunjel pot fi toxice; cei care au probleme cu rinichii sau femeile insărcinate trebuie să le evite....
Roșii
Avantaje: Roșiile sunt o sursă excelentă de fibre alimentare, vitamina A, C, E și K, potasiu, tiamină, niacină, acid folic, magneziu și fosfor. Roșiile reprezintă cea mai bogată sursă de licopen, su...
Dezavantaje: O mare parte din caloriile furnizate de roșii provine din zaharuri. Roșiile nu sunt indicate persoanelor ce suferă de reflux gastro-esofagian. Anumite persoane manifestă reacții alergice sau in...
Sardele - conservă în ulei
Avantaje: Sardelele conțin proteine, vitamina D, vitamina B12, fosfor, niacină, calciu și seleniu....
Dezavantaje: Sardelele conțin mult colesterol....

Căutați rețete culinare după denumire