Legume congelate pentru tigaie Gourmet (Freshona) Beneficii și riscuri, calorii, compoziția nutritivă
Autor: Redacția ROmedic
82% amestec de legume cu 10% ciuperci Champignon, în sos cu plante aromatice. Produs congelat.
Conține:
- 35% morcovi
- mazăre
- ciuperci Champignon
- gogoșari
- porumb
- ceapă perlată
- plante aromatice
- sare
- zahăr
- unt
- lactoză
- amestec de condimente
- ulei de rapiță
Poate conține urme de gluten, soia și țelină.
Recomandare de preparare:
- in tigaie - scurt timp incalzire la foc mare, apoi se caleste timp de aproximativ 10-12 minute (pentru toata cantitatea sau 6-8 min pentru jumatate de punga. Se recomanda o tigaie de teflon.
- in cuptorul cu microunde - se pune continutul cngelat al pungii intr-un recipient termorezistent fara capac. Se incalzeste aproximativ 12 min la 800 wati (14 min la 600wati).
Copyright ROmedic: Articolul se află sub protecția drepturilor de autor. Reproducerea, chiar și parțială, este interzisă!
Compoziția nutritivă pentru Legume congelate pentru tigaie Gourmet (Freshona):
|
Continut pentru:
100g
o punga=750gg
|
|
| CALORII / 100g | cal |
| Indice Glicemic | |
| PRINCIPII NUTRITIVE / 100g | |
| Proteine | g |
| Glucide [carbohidrati total] | g |
| - Fibre alimentare | g |
| - Amidon | g |
| - Zaharuri | g |
| Lipide [grăsimi total] | g |
| - Grăsimi saturate | g |
| - Grăsimi polinesaturate | g |
| - Grăsimi mononesaturate | g |
| - Grăsimi trans | g |
| - Colesterol | mg |
| - Acizi grași Omega-3 | mg |
| - Acizi grași Omega-6 | mg |
| VITAMINE / 100g | |
| Vitamina A - Retinol | UI |
| Vitamina C - Acid Ascorbic | mg |
| Vitamina D - Calciferol | UI |
| Vitamina E - Tocoferol | mg |
| Vitamina K | mcg |
| Vitamina B1 - Tiamina | mg |
| Vitamina B2 - Riboflavina | mg |
| Vitamina B3 - Vit.PP - Niacina | mg |
| Vitamina B5 - Acid Pantotenic | mg |
| Vitamina B6 - Piridoxina | mg |
| Vitamina B8 - Colină | mg |
| Vitamina B9 - Acid folic | mcg |
| Vitamina B12 - Ciancobalamina | mcg |
| Betaină | mg |
| MINERALE / 100g | |
| Calciu | mg |
| Fier | mg |
| Magneziu | mg |
| Fosfor | mg |
| Potasiu | mg |
| Sodiu - Natriu | mg |
| Zinc | mg |
| Iod | mg |
| Fluor | mcg |
| Seleniu | mcg |
| Cupru | mg |
| Mangan | mg |
| ALTELE: | |
| Cofeina | mg |
| Alcool | g |
CAUTA UN ALIMENT DUPA DENUMIRE: