Carne si preparateCalorii, avantaje, dezavantaje, principii nutritive, vitamine, minerale 100 alimente 12 3 Înainte › Aripă de curcan Aripioare de pui fripte Aspic Bacon Burtă de vită Cârnați Carne de bibilică Carne de capră Carne de căprioara Carne de iepure (vânat) Carne de iepure domestic Carne de miel Carne de porc Carne de prepeliță Carne de pui tocată (prajită) Carne de vită (fiartă) Carne de vită tocată Carne de vițel Carne tocată grasă Carne tocată slabă (vită) Ceafă de porc pe grătar Ceafă de vită Chorizo Ciocănele de pui (fierte, tocană) Ciocănele de pui (fripte, grătar) Coadă de bou Coaste de miel Costiță afumată Costiță de vită Cotlet de miel (antricot) Cotlet de porc Creier de porc Creier de vacă (fiert) Creier de vacă (prăjit) Cremwursti Curcan Ficat de curcan (gătit) Ficat de miel fiert Ficat de miel prăjit Ficat de pasăre (fiert) 100 alimente 12 3 Înainte › CAUTA UN ALIMENT DUPA DENUMIRE: