Adaugă rețeta în lista dvs de rețete favorite

Rețetă Aperitiv din brânza de vaci

Vizite: 2237
Timp preparare: N/A
Dificultate: redusa
979

CALORII

Ingrediente/compozitie:

1/2 kg branza de vaci,
150 g smantana proaspata groasa,
chimen,
ceapa

Preparare:

Branza se freaca bine cu dosul furculitei, pe marginea farfuriei, ca sa se marunteasca, amestecindu-se apoi cu smantana.

Smantana se poate inlocui cu maioneza.

Pentru gust si aroma se poate adauga 1-2 lingurite cu ceapa rasa fin sau numai cozi de ceapa verde taiate marunt si frunze de marar sau patrunjel taiate marunt.

Se aranjeaza pe platou, ornata cu felii de rosii, ardei grasi, ridichi rosii de luna. In brinza preparata cu smintina se pot adauga o lingurita de chimen, pisat bine cu piulita, sau macinat prin masina de piper si un varf de lingurita de boia dulce sau 1/2 lingurita cu pasta de ardei.

Din acest preparat se pot face si sandvisuri.


Analiza ingredientelor rețetei Aperitiv din brânza de vaci:

Ceapă
Avantaje: Ceapa reduce colesterolul și previne apariția cheagurilor de sânge. Este utilă în caz de bronșita, astm, artrită, gută, probleme respiratorii și degerături....
Chimen (semințe)
Avantaje: Semințele de chimen sunt o sursă excelentă de calciu, fier, proteine, vitamina C, magneziu, fosfor, potasiu și zinc....
Smântână, 32 procente grăsime
Avantaje: Smântâna este bogată în colesterol și grăsimi saturate....

Căutați rețete culinare după denumire

 
 
 
Accept cookies Informare Cookies Site-ul ROmedic.ro foloseşte cookies pentru a îmbunătăţi experienţa navigării, a obține date privind traficul și performanța site-ului și a livra publicitate mai eficient.
Găsiți informații detaliate în Politica cookies și puteți gestiona consimțământul dvs din Setări cookies.