Adaugă rețeta în lista dvs de rețete favorite

Rețetă Baci de Savoiardi

Vizite: 2132
Timp preparare: N/A
Dificultate: redusa
990

CALORII

Ingrediente/compozitie:

- 150 g savoiardi/piscoturi
- 6 cescute de cafea (poate fi chiar decafeinata)
- 150 g fulgi de cocos
- crema de alune

Preparare:

Puneti pe piscot crema de alune apoi acoperiti cu alt piscot. Inmuiati putin in cafea dupa aceea in cocos. Se urmeaza acelasi procedeu pana cand se termina toate piscoturile.
Se pastreaza la frigider.


Analiza ingredientelor rețetei Baci de Savoiardi:

Cafea
Avantaje: Cafeaua este o sursă de antioxidanți, riboflavină, acid folic și potasiu. Cafeaua îmbunătățește, deși doar pe moment, nivelul de concentare și atenție. Consumată moderat, cafeaua poate ...
Dezavantaje: Consumată în exces, cafeaua poate cauza insomnii, iritabilitate, creșterea ritmului cardiac. Consumatorii de cafea pot dezvolta toleranță și dependență. Cafeaua poate reduce absorbția unor ...
Nucă de cocos, fulgi
Avantaje: Nuca de cocos conține calciu, magneziu, fosfor și potasiu....
Dezavantaje: Nuca de cocos este bogată în grăsimi saturate....

Căutați rețete culinare după denumire

 
 
 
Accept cookies Informare Cookies Site-ul ROmedic.ro foloseşte cookies pentru a îmbunătăţi experienţa navigării, a obține date privind traficul și performanța site-ului și a livra publicitate mai eficient.
Găsiți informații detaliate în Politica cookies și puteți gestiona consimțământul dvs din Setări cookies.