Rețetă Baci de Savoiardi
Vizite: 2848
Timp preparare: N/A
Dificultate: redusa
990
CALORII
Ingrediente/compozitie:
- 150 g savoiardi/piscoturi- 6 cescute de cafea (poate fi chiar decafeinata)
- 150 g fulgi de cocos
- crema de alune
Preparare:
Puneti pe piscot crema de alune apoi acoperiti cu alt piscot. Inmuiati putin in cafea dupa aceea in cocos. Se urmeaza acelasi procedeu pana cand se termina toate piscoturile.Se pastreaza la frigider.
Analiza ingredientelor rețetei Baci de Savoiardi:
Cafea
Avantaje: Cafeaua este o sursă de antioxidanți, riboflavină, acid folic și potasiu.
Cafeaua îmbunătățește, deși doar pe moment, nivelul de concentare și atenție.
Consumată moderat, cafeaua poate ...
Dezavantaje: Consumată în exces, cafeaua poate cauza insomnii, iritabilitate, creșterea ritmului cardiac.
Consumatorii de cafea pot dezvolta toleranță și dependență.
Cafeaua poate reduce absorbția unor ...
Nucă de cocos, fulgi
Avantaje: Nuca de cocos conține calciu, magneziu, fosfor și potasiu....
Dezavantaje: Nuca de cocos este bogată în grăsimi saturate....