Adaugă rețeta în lista dvs de rețete favorite

Rețetă Banană cu brânză de vaci

Vizite: 17460
Timp preparare: N/A
Dificultate: redusa

Ingrediente/compozitie:

- branza de vaci moale
- banana prospata

Preparare:

Branza de vaci se amesteca cu banana pana devine un pireu omogen. Se poate servi la gustare sau seara.
De asemena branza de vaci, preparata in casa poate fi servita bebelusilor in combinatie fructe si legume de sezon sau cu sirop natural de fructe.


Analiza ingredientelor rețetei Banană cu brânză de vaci:

Banane
Avantaje: Acest aliment este sărac în grăsimi saturate și sodiu, fiind o sursă bună de fibre alimentare, vitamina C și mai ales potasiu. Prezintă beneficii asupra sistemului cardiovascular, reducând p...
Dezavantaje: Cea mai mare parte a caloriilor furnizate de acest aliment provin din zaharuri. ...
Branză slabă de vacă
Avantaje: Brânza previne apariția cariilor prin creșterea ph-ului salivei (stimuleaza producția de salivă alcalină), inhibă activitatea bacteriilor ce formeaza carii și împiedică distrugerea smalțulu...

Căutați rețete culinare după denumire