ROmedic Black Friday:  reduceri la serviciile de promovare a cabinetelor, clinicilor și firmelor medicale
Adaugă rețeta în lista dvs de rețete favorite

Rețetă Brânză de vaci cu biscuite și iaurt

Vizite: 5553
Timp preparare: N/A
Dificultate: redusa

Ingrediente/compozitie:

- 2-3 lingurite iaurt
- 4 lingurite de branza de vaci
- 1-2 biscuiti

Preparare:

Se amesteca iaurtul cu branza de vaci si cu biscuitii (trebuie sa se obtina o consistenta mai tare).
Dupa gust se poate adauga o lingurita de zahar.
Este o retera bogata in calciu, ce ar putea inlocui siropul de calciu.

Reteta ideala la masa de la ora 17.00.


Analiza ingredientelor rețetei Brânză de vaci cu biscuite și iaurt:

Biscuiți, simpli sau cu unt, din comerț
Avantaje: Biscuiții conțin o cantitate mică de colesterol, fiind o sursă bună de fosfor....
Dezavantaje: Biscuiții au un conținut ridicat de sodiu....
Branză slabă de vacă
Avantaje: Brânza previne apariția cariilor prin creșterea ph-ului salivei (stimuleaza producția de salivă alcalină), inhibă activitatea bacteriilor ce formeaza carii și împiedică distrugerea smalțulu...
Iaurt degresat
Avantaje: Iaurtul degresat are un conținut scăzut de grăsimi saturate și colesterol. În plus, iaurtul degresat este o sursă de riboflavină, calciu, fosfor, proteine, vitamina B12, potasiu și zinc. Ia...
Dezavantaje: O mare parte din caloriile furnizate de iaurtul degresat provin din zaharuri. Iaurtul cu conținut scazut de grăsimi nu este recomandat copiilor sub cinci ani....

Căutați rețete culinare după denumire

 
 
 
Accept cookies Informare Cookies Site-ul ROmedic.ro foloseşte cookies pentru a îmbunătăţi experienţa navigării, a obține date privind traficul și performanța site-ului și a livra publicitate mai eficient.
Găsiți informații detaliate în Politica cookies și puteți gestiona consimțământul dvs din Setări cookies.