Adaugă rețeta în lista dvs de rețete favorite

Rețetă Brânză de vaci cu biscuite și iaurt

Vizite: 6114
Timp preparare: N/A
Dificultate: redusa

Ingrediente/compozitie:

- 2-3 lingurite iaurt
- 4 lingurite de branza de vaci
- 1-2 biscuiti

Preparare:

Se amesteca iaurtul cu branza de vaci si cu biscuitii (trebuie sa se obtina o consistenta mai tare).
Dupa gust se poate adauga o lingurita de zahar.
Este o retera bogata in calciu, ce ar putea inlocui siropul de calciu.

Reteta ideala la masa de la ora 17.00.


Analiza ingredientelor rețetei Brânză de vaci cu biscuite și iaurt:

Biscuiți, simpli sau cu unt, din comerț
Avantaje: Biscuiții conțin o cantitate mică de colesterol, fiind o sursă bună de fosfor....
Dezavantaje: Biscuiții au un conținut ridicat de sodiu....
Branză slabă de vacă
Avantaje: Brânza previne apariția cariilor prin creșterea ph-ului salivei (stimuleaza producția de salivă alcalină), inhibă activitatea bacteriilor ce formeaza carii și împiedică distrugerea smalțulu...
Iaurt degresat
Avantaje: Iaurtul degresat are un conținut scăzut de grăsimi saturate și colesterol. În plus, iaurtul degresat este o sursă de riboflavină, calciu, fosfor, proteine, vitamina B12, potasiu și zinc. Ia...
Dezavantaje: O mare parte din caloriile furnizate de iaurtul degresat provin din zaharuri. Iaurtul cu conținut scazut de grăsimi nu este recomandat copiilor sub cinci ani....

Căutați rețete culinare după denumire