Rețetă Capuccino cu rom
Vizite: 2079
Timp preparare: 15min
Dificultate: redusa
Ingrediente/compozitie:
- o lingurita ness,- o lingurita zahar,
- doua lingurite lapte praf,
- 3-4 picaturi esenta de rom,
- 200 ml apa fierbinte
Preparare:
Intr-o ceasca se amesteca ness-ul, zaharul, laptele praf si esenta de rom cu doua lingurite de apa calda, pana devin o spuma.Se toarna apa fierbinte si se agita pina se dizolva bine amestecul de ingrediente.
Mod de servire: Se serveste cald (nu fierbinte) dupa masa, cu biscuiti sau fursecuri.
Analiza ingredientelor rețetei Capuccino cu rom:
Nes - cafea solubilă
Avantaje: Cafeaua este o sursă bună de antioxidanți....
Dezavantaje: Conține acrilamidă....
Zahăr tos
Avantaje: Continut redus de grăsimi saturate, colesterol și sodiu....
Dezavantaje: Zahărul reprezintă calorii goale - aport caloric crescut, fără valoare nutrițională.
Zahărul rafinat în exces poate cauza hipoglicemie și oboseală accentuată, depresie și schimbări de ...