Adaugă rețeta în lista dvs de rețete favorite

Rețetă Capuccino cu rom

Vizite: 1647
Timp preparare: 15min
Dificultate: redusa

Ingrediente/compozitie:

- o lingurita ness,
- o lingurita zahar,
- doua lingurite lapte praf,
- 3-4 picaturi esenta de rom,
- 200 ml apa fierbinte

Preparare:

Intr-o ceasca se amesteca ness-ul, zaharul, laptele praf si esenta de rom cu doua lingurite de apa calda, pana devin o spuma.

Se toarna apa fierbinte si se agita pina se dizolva bine amestecul de ingrediente.

Mod de servire: Se serveste cald (nu fierbinte) dupa masa, cu biscuiti sau fursecuri.


Analiza ingredientelor rețetei Capuccino cu rom:

Nes - cafea solubilă
Avantaje: Cafeaua este o sursă bună de antioxidanți....
Dezavantaje: Conține acrilamidă....
Zahăr tos
Avantaje: Continut redus de grăsimi saturate, colesterol și sodiu....
Dezavantaje: Zahărul reprezintă calorii goale - aport caloric crescut, fără valoare nutrițională. Zahărul rafinat în exces poate cauza hipoglicemie și oboseală accentuată, depresie și schimbări de ...

Căutați rețete culinare după denumire

 
 
 
Accept cookies Informare Cookies Site-ul ROmedic.ro foloseşte cookies pentru a îmbunătăţi experienţa navigării, a obține date privind traficul și performanța site-ului și a livra publicitate mai eficient.
Găsiți informații detaliate în Politica cookies și puteți gestiona consimțământul dvs din Setări cookies.