Adaugă rețeta în lista dvs de rețete favorite

Rețetă Chifla umplută cu brânză de vaci și carne

Vizite: 2621
Timp preparare: 15min
Dificultate: redusa

Ingrediente/compozitie:

- 1 chifla
- o lingura branza de vaci
- o lingurita carne fiarta de pasare
- o felie sfecla coapta

Preparare:

Se taie chifla in doua capace, se scobeste o parte din miez si se umple cu brinza de vaci, amestecata cu carnea de pasare fiarta si tocata.

Analiza ingredientelor rețetei Chifla umplută cu brânză de vaci și carne:

Piept de pui cu piele - fript pe grătar
Avantaje: Pieptul de pui conține proteine, niacină, vitamina B6 și are un conținut scăzut de sodiu....
Dezavantaje: Pieptul de pui conține mult colesterol....
Pui - carne și piele (fiert, in tocană)
Avantaje: Carnea de pui este o sursă bună de proteine, niacină, vitamina B6, fosfor și seleniu....
Dezavantaje: Carnea de pui este bogată în colesterol....

Căutați rețete culinare după denumire

 
 
 
Accept cookies Informare Cookies Site-ul ROmedic.ro foloseşte cookies pentru a îmbunătăţi experienţa navigării, a obține date privind traficul și performanța site-ului și a livra publicitate mai eficient.
Găsiți informații detaliate în Politica cookies și puteți gestiona consimțământul dvs din Setări cookies.