Rețetă Chifla umplută cu brânză de vaci și carne
Vizite: 3117
Timp preparare: 15min
Dificultate: redusa
Ingrediente/compozitie:
- 1 chifla- o lingura branza de vaci
- o lingurita carne fiarta de pasare
- o felie sfecla coapta
Preparare:
Se taie chifla in doua capace, se scobeste o parte din miez si se umple cu brinza de vaci, amestecata cu carnea de pasare fiarta si tocata.Analiza ingredientelor rețetei Chifla umplută cu brânză de vaci și carne:
Piept de pui cu piele - fript pe grătar
Avantaje: Pieptul de pui conține proteine, niacină, vitamina B6 și are un conținut scăzut de sodiu....
Dezavantaje: Pieptul de pui conține mult colesterol....
Pui - carne și piele (fiert, in tocană)
Avantaje: Carnea de pui este o sursă bună de proteine, niacină, vitamina B6, fosfor și seleniu....
Dezavantaje: Carnea de pui este bogată în colesterol....