Adaugă rețeta în lista dvs de rețete favorite

Rețetă Ciocolată albă cu vanilie și aromă de lămâie

Vizite: 2887
Timp preparare: 15min
Dificultate: redusa
Rețetă Ciocolată albă cu vanilie și aromă de lămâie
3806

CALORII

4

PORTII

Ingrediente/compozitie:

unt de cacao - 400 g
pastai vanilie - 4 bucati
sirop de agave - 5 linguri
coaja de lamaie - 1 bucata
sare de Himalaya - dupa gust

Preparare:

Untul se incalzeste in deshidrator, sau in bain-marie, la 40 de grade, pana devine lichid. Pregatim formele de silicon in care o sa turnam ciocolata fluida, le ungem cu putin ulei de migdale sau avocado si stergem surplusul cu un servet. Intr-un castron de sticla punem toate ingredientele si le amestecam pana la omogenizare. Se toarna in forme si se da la rece. Eu am lasat-o la temperatura camerei si a rezultat o frumoasa ciocolata bicolora.

Analiza ingredientelor rețetei Ciocolată albă cu vanilie și aromă de lămâie:

Căutați rețete culinare după denumire