Rețetă Ciocolată albă cu vanilie și aromă de lămâie
Vizite: 3018
Doina Oprea
Timp preparare: 15min
Dificultate: redusa
Ingrediente/compozitie:
unt de cacao - 400 g
pastai vanilie - 4 bucati
sirop de agave - 5 linguri
coaja de lamaie - 1 bucata
sare de Himalaya - dupa gust
Preparare:
Untul se incalzeste in deshidrator, sau in bain-marie, la 40 de grade, pana devine lichid. Pregatim formele de silicon in care o sa turnam ciocolata fluida, le ungem cu putin ulei de migdale sau avocado si stergem surplusul cu un servet. Intr-un castron de sticla punem toate ingredientele si le amestecam pana la omogenizare. Se toarna in forme si se da la rece. Eu am lasat-o la temperatura camerei si a rezultat o frumoasa ciocolata bicolora.
Analiza ingredientelor rețetei Ciocolată albă cu vanilie și aromă de lămâie:
Căutați rețete culinare după denumire