Adaugă rețeta în lista dvs de rețete favorite

Rețetă Compot de pere

Vizite: 1790
Timp preparare: N/A
Dificultate: redusa
127

CALORII

Ingrediente/compozitie:

- 150 g pere
- o lingura zahar
- 1 pahar apa
- vanilie

Preparare:

Se pune apa cu zaharul si vanilia sa fiarba. Cand da in clocot se adauga perele curatate si taiate in sferturi.
Se lasa sa fiarba la foc potrivit pana se inmoaie.


Analiza ingredientelor rețetei Compot de pere:

Pere
Avantaje: Sunt un pachet de vitamine, minerale și fitonutrienți. Perele sunt bogate în fibre alimentare și vitamina C. Au efect antioxidant. Sunt dense din punct de vedere nutritiv și conțin fibre ce c...
Dezavantaje: Cea mai mare parte a caloriilor furnizate de pere provine din zaharuri. Perele proaspete conțin un alcool bazat pe zaharuri denumit sorbitol, care, în cantitati mari, poate provoca diaree la un num...
Zahăr tos
Avantaje: Continut redus de grăsimi saturate, colesterol și sodiu....
Dezavantaje: Zahărul reprezintă calorii goale - aport caloric crescut, fără valoare nutrițională. Zahărul rafinat în exces poate cauza hipoglicemie și oboseală accentuată, depresie și schimbări de ...

Căutați rețete culinare după denumire

 
 
 
Accept cookies Informare Cookies Site-ul ROmedic.ro foloseşte cookies pentru a îmbunătăţi experienţa navigării, a obține date privind traficul și performanța site-ului și a livra publicitate mai eficient.
Găsiți informații detaliate în Politica cookies și puteți gestiona consimțământul dvs din Setări cookies.