Rețetă Compot de pere
Vizite: 2240
Timp preparare: N/A
Dificultate: redusa
127
CALORII
Ingrediente/compozitie:
- 150 g pere- o lingura zahar
- 1 pahar apa
- vanilie
Preparare:
Se pune apa cu zaharul si vanilia sa fiarba. Cand da in clocot se adauga perele curatate si taiate in sferturi.Se lasa sa fiarba la foc potrivit pana se inmoaie.
Analiza ingredientelor rețetei Compot de pere:
Pere
Avantaje: Sunt un pachet de vitamine, minerale și fitonutrienți.
Perele sunt bogate în fibre alimentare și vitamina C.
Au efect antioxidant.
Sunt dense din punct de vedere nutritiv și conțin fibre ce c...
Dezavantaje: Cea mai mare parte a caloriilor furnizate de pere provine din zaharuri.
Perele proaspete conțin un alcool bazat pe zaharuri denumit sorbitol, care, în cantitati mari, poate provoca diaree la un num...
Zahăr tos
Avantaje: Continut redus de grăsimi saturate, colesterol și sodiu....
Dezavantaje: Zahărul reprezintă calorii goale - aport caloric crescut, fără valoare nutrițională.
Zahărul rafinat în exces poate cauza hipoglicemie și oboseală accentuată, depresie și schimbări de ...