Adaugă rețeta în lista dvs de rețete favorite

Rețetă Cruson portocale

Vizite: 1509
Timp preparare: N/A
Dificultate: redusa

Ingrediente/compozitie:

- 8-10 cuburi de zahar,
- coaja a 2-3 lamai sau portocale,
- 2 1/2 l vin alb.

Preparare:

Se freaca bine 8-10 cuburi de zahar de coaja a 2-3 lamai sau portocale; miezul lor se taie in cuburi (fara simburi), presarand zahar dupa gust si lasand cca. 30 minute sa-si lase sucul, apoi se adauga vin alb (2l) si se serveste, cum s-a aratat in retetele precedente (dar fara fructe).

Analiza ingredientelor rețetei Cruson portocale:

Vin alb de masă
Avantaje: Vinul alb de masa are un continut scazut de grasimi saturate, colesterol si sodiu....
Dezavantaje: O mare parte a caloriilor furnizate de vinul alb de masa provine din zaharuri si alcool....
Zahăr tos
Avantaje: Continut redus de grăsimi saturate, colesterol și sodiu....
Dezavantaje: Zahărul reprezintă calorii goale - aport caloric crescut, fără valoare nutrițională. Zahărul rafinat în exces poate cauza hipoglicemie și oboseală accentuată, depresie și schimbări de ...

Căutați rețete culinare după denumire

 
 
 
Accept cookies Informare Cookies Site-ul ROmedic.ro foloseşte cookies pentru a îmbunătăţi experienţa navigării, a obține date privind traficul și performanța site-ului și a livra publicitate mai eficient.
Găsiți informații detaliate în Politica cookies și puteți gestiona consimțământul dvs din Setări cookies.