Adaugă rețeta în lista dvs de rețete favorite

Rețetă Cruson portocale

Vizite: 1785
Timp preparare: N/A
Dificultate: redusa

Ingrediente/compozitie:

- 8-10 cuburi de zahar,
- coaja a 2-3 lamai sau portocale,
- 2 1/2 l vin alb.

Preparare:

Se freaca bine 8-10 cuburi de zahar de coaja a 2-3 lamai sau portocale; miezul lor se taie in cuburi (fara simburi), presarand zahar dupa gust si lasand cca. 30 minute sa-si lase sucul, apoi se adauga vin alb (2l) si se serveste, cum s-a aratat in retetele precedente (dar fara fructe).

Analiza ingredientelor rețetei Cruson portocale:

Vin alb de masă
Avantaje: Vinul alb de masa are un continut scazut de grasimi saturate, colesterol si sodiu....
Dezavantaje: O mare parte a caloriilor furnizate de vinul alb de masa provine din zaharuri si alcool....
Zahăr tos
Avantaje: Continut redus de grăsimi saturate, colesterol și sodiu....
Dezavantaje: Zahărul reprezintă calorii goale - aport caloric crescut, fără valoare nutrițională. Zahărul rafinat în exces poate cauza hipoglicemie și oboseală accentuată, depresie și schimbări de ...

Căutați rețete culinare după denumire