Rețetă Hrean în oțet
Vizite: 2672
        Timp preparare: 20min
    Dificultate: redusa
Ingrediente/compozitie:
- hrean,- otet,
- sare.
Preparare:
Hreanul se da pe razatoarea mare, se pune in borcan, se preseaza si se adauga peste el otet, in care s-a pus un praf de sare.Se foloseste la rasol, salata de sfecla rosie, etc.
Se poate servi aproape cu orice preparat.
Analiza ingredientelor rețetei Hrean în oțet:
    	Hrean rădăcină
                        
        Rădăcina de hrean gătită.
Hreanul se folosește cel mai bine ca sos puternic, cu carne și pește în ulei.
Dezavantaje: Persoanele cu probleme de tiroidă trebuie să consume hrean în cantități reduse, deoarece conține goitrogeni....
    
    	Oțet alimentar
        
        Oțetul, cu excepția celui balsamic, poate fi aromatizat și condimentat cu ardei iute, ierburi și chiar fructe....
                    
    	Sare de masă
                
    Avantaje: Sarea de masă este o sursă de calciu.
Poate fi inlocuită în bucătărie cu plante aromatice și condimente....
        Dezavantaje: Sarea de masă conține mult sodiu.
Consumul excesiv de sare provoacă tensiune arterială și infarct.
Sarea agravează reținerea fluidelor și poate duce la apariția cancerului la stomac și...