Adaugă rețeta în lista dvs de rețete favorite

Rețetă Lichior de vin roșu

Vizite: 3286
Timp preparare: N/A
Dificultate: redusa
5300

CALORII

Ingrediente/compozitie:

- 1 l vin rosu aromat,
- 500 ml rom,
- 600-800 g zahar,
- vanilie.

Preparare:

Zaharul se dizolva in vin si se infierbinta fara sa fiarba in clocote. Cand se ia de pe foc, se adauga zaharul vanilat si cand s-a racit, romul, amestecand bine.

Se toarna in sticle care, apoi, se astupa ermetic cu dop. Se poate consuma imediat.


Analiza ingredientelor rețetei Lichior de vin roșu:

Rom
Avantaje: Romul are un continut scazut de grasimi saturate, colesterol si sodiu....
Dezavantaje: O mare parte din caloriile furnizate de rom provin din alcool....
Vin roșu de masă
Avantaje: Vinul rosu de masa are un continut scazut de grasimi saturate, colesterol si sodiu. Vinul rosu contine cea mai mare concentratie de flavonoide, in special resveratrol, care se gaseste in cojile de ...
Dezavantaje: O mare parte din caloriile furnizate de vinul rosu de masa provin din zaharuri si alcool....
Zahăr tos
Avantaje: Continut redus de grăsimi saturate, colesterol și sodiu....
Dezavantaje: Zahărul reprezintă calorii goale - aport caloric crescut, fără valoare nutrițională. Zahărul rafinat în exces poate cauza hipoglicemie și oboseală accentuată, depresie și schimbări de ...

Căutați rețete culinare după denumire

 
 
 
Accept cookies Informare Cookies Site-ul ROmedic.ro foloseşte cookies pentru a îmbunătăţi experienţa navigării, a obține date privind traficul și performanța site-ului și a livra publicitate mai eficient.
Găsiți informații detaliate în Politica cookies și puteți gestiona consimțământul dvs din Setări cookies.