Adaugă rețeta în lista dvs de rețete favorite

Rețetă Piept de pui cu grapefruit

Vizite: 1884
Timp preparare: N/A
Dificultate: redusa
211

CALORII

Ingrediente/compozitie:

- 20 g de piept de pui fiert si tocat marunt (sau piept de curcan)
- 1/2 grapefruit rosu
- 120 g branza de vaci (cu 40% grasimi)
- patrunjel

Preparare:

Grapefruitul se curata de coaja, se separa feliile si se inlatura pielea fina care inconjoara fructul ca si samburii. Se pune feliile de grefa intr-o farfurie adanca, se adauga branza de vaci si se paseaza totul bine. Se spala si se toacai marunt patrunjelul.
Se amesteca totul bine pana se obtine o compozitie ca o crema.
Se serveste rece.


Analiza ingredientelor rețetei Piept de pui cu grapefruit:

Grapefruit
Avantaje: Conține o cantitate crescută de vitamina C. Conține numeroase fibre. Susține sănătatea sistemului cardiovascular și renal. Protejează organismul, având acțiune antioxidantă și imunoprot...
Dezavantaje: Cea mai mare parte a caloriilor furnizate de grapefruit provine din zaharuri. Poate prelungi acțiunea unor medicamente, cauzând astfel efecte adverse. Poate favoriza eroziunea smalțului dentar....
Pătrunjel verde
Avantaje: Pătrunjelul este o sursă excelentă de vitamina A, C si K, acid folic, calciu, fier, magneziu, potasiu, proteine, vitamina E, tiamina, riboflavina, niacina, vitamina B6, fosfor și zinc. Pătrunjel...
Dezavantaje: Dozele mari de semințe de pătrunjel pot fi toxice; cei care au probleme cu rinichii sau femeile insărcinate trebuie să le evite....
Piept de pui cu piele - fript pe grătar
Avantaje: Pieptul de pui conține proteine, niacină, vitamina B6 și are un conținut scăzut de sodiu....
Dezavantaje: Pieptul de pui conține mult colesterol....

Căutați rețete culinare după denumire