Adaugă rețeta în lista dvs de rețete favorite

Rețetă Piure de măr copt cu banană

Vizite: 6621
Timp preparare: N/A
Dificultate: redusa
132

CALORII

Ingrediente/compozitie:

- 1 mar
- 1/2 banana

Preparare:

Se coace bine un mar si se curata de coaja. Se scoate pulpa cu lingurita si se amesteca cu o jumatate de banana. Amebele fructe se paseaza.

Analiza ingredientelor rețetei Piure de măr copt cu banană:

Banane
Avantaje: Acest aliment este sărac în grăsimi saturate și sodiu, fiind o sursă bună de fibre alimentare, vitamina C și mai ales potasiu. Prezintă beneficii asupra sistemului cardiovascular, reducând p...
Dezavantaje: Cea mai mare parte a caloriilor furnizate de acest aliment provin din zaharuri. ...
Mere
Avantaje: Acest aliment este o sursă bună de fibre alimentare și vitamina C. Merele sunt bune pentru inimă și circulație. Pectina ajută organismul să elimine colesterolul și îl protejează de poluan...
Dezavantaje: Cea mai mare parte a caloriilor furnizate de acest aliment provine din zaharuri. Semințele merelor conțin o substanță numită amigdalică ce poate fi toxică pentru organism, dacă este ingerată...

Căutați rețete culinare după denumire

 
 
 
Accept cookies Informare Cookies Site-ul ROmedic.ro foloseşte cookies pentru a îmbunătăţi experienţa navigării, a obține date privind traficul și performanța site-ului și a livra publicitate mai eficient.
Găsiți informații detaliate în Politica cookies și puteți gestiona consimțământul dvs din Setări cookies.