Adaugă rețeta în lista dvs de rețete favorite

Rețetă Pui la frigare

Vizite: 1482
Timp preparare: 60min
Dificultate: redusa

Ingrediente/compozitie:

- 1 buc. pui mic,
- sare

Preparare:

Se curata puiul si se fierbe pe jumatate, se scurge si se frige intr-o frigare, cu care se roteste deasupra focului pana cand incepe sa rumeneasca usor.

Analiza ingredientelor rețetei Pui la frigare:

Pui - carne și piele (fiert, in tocană)
Avantaje: Carnea de pui este o sursă bună de proteine, niacină, vitamina B6, fosfor și seleniu....
Dezavantaje: Carnea de pui este bogată în colesterol....
Sare de masă
Avantaje: Sarea de masă este o sursă de calciu. Poate fi inlocuită în bucătărie cu plante aromatice și condimente....
Dezavantaje: Sarea de masă conține mult sodiu. Consumul excesiv de sare provoacă tensiune arterială și infarct. Sarea agravează reținerea fluidelor și poate duce la apariția cancerului la stomac și...

Căutați rețete culinare după denumire

 
 
 
Accept cookies Informare Cookies Site-ul ROmedic.ro foloseşte cookies pentru a îmbunătăţi experienţa navigării, a obține date privind traficul și performanța site-ului și a livra publicitate mai eficient.
Găsiți informații detaliate în Politica cookies și puteți gestiona consimțământul dvs din Setări cookies.