Adaugă rețeta în lista dvs de rețete favorite

Rețetă Pui la grătar

Vizite: 2498
Timp preparare: 40min
Dificultate: redusa
438

CALORII

Ingrediente/compozitie:

- 200 g carne de pui
- sare

Preparare:

Se poate frige puiul pe gratar, in mod obisnuit, deasupra flacarii sau in cuptor, pe gratarul aragazului, fara grasime.

Analiza ingredientelor rețetei Pui la grătar:

Pui - carne și piele (fiert, in tocană)
Avantaje: Carnea de pui este o sursă bună de proteine, niacină, vitamina B6, fosfor și seleniu....
Dezavantaje: Carnea de pui este bogată în colesterol....
Sare de masă
Avantaje: Sarea de masă este o sursă de calciu. Poate fi inlocuită în bucătărie cu plante aromatice și condimente....
Dezavantaje: Sarea de masă conține mult sodiu. Consumul excesiv de sare provoacă tensiune arterială și infarct. Sarea agravează reținerea fluidelor și poate duce la apariția cancerului la stomac și...

Căutați rețete culinare după denumire