Rețetă Pui la grătar
Vizite: 2498
Timp preparare: 40min
Dificultate: redusa
438
CALORII
Ingrediente/compozitie:
- 200 g carne de pui- sare
Preparare:
Se poate frige puiul pe gratar, in mod obisnuit, deasupra flacarii sau in cuptor, pe gratarul aragazului, fara grasime.Analiza ingredientelor rețetei Pui la grătar:
Pui - carne și piele (fiert, in tocană)
Avantaje: Carnea de pui este o sursă bună de proteine, niacină, vitamina B6, fosfor și seleniu....
Dezavantaje: Carnea de pui este bogată în colesterol....
Sare de masă
Avantaje: Sarea de masă este o sursă de calciu.
Poate fi inlocuită în bucătărie cu plante aromatice și condimente....
Dezavantaje: Sarea de masă conține mult sodiu.
Consumul excesiv de sare provoacă tensiune arterială și infarct.
Sarea agravează reținerea fluidelor și poate duce la apariția cancerului la stomac și...