Rețetă Salată de lăptuci
Vizite: 2202
Timp preparare: N/A
Dificultate: redusa
113
CALORII
Ingrediente/compozitie:
- 750 g laptuci- 300 g sos vinegret I
Preparare:
Laptucile se spala in mai multe ape, se indeparteaza frunzele rupte sau patate, capatanile se despica in patru sau in sase, se asaza pe un platou, se toarna pe deasupra sosul vinegret I si se serveste imediat.Se serveste la jumari, omleta, fripturi calde si reci.
Analiza ingredientelor rețetei Salată de lăptuci:
Salată verde (lăptucă)
Avantaje: Lăptuca sau salata verde este o sursă bună de fibre alimentare, vitamina A, C și K, tiamină, riboflavină, vitamina B6, acid folic, fier și potasiu. În plus, lăptuca conține și proteine, cal...
Dezavantaje: Seva lăptoasa din tulpină poate fi foarte iritantă pentru ochi....