Rețetă Suc de mere
Vizite: 14680
Timp preparare: N/A
Dificultate: redusa
144
CALORII
Ingrediente/compozitie:
- 1-2 merePreparare:
Se spala marul, se curata de coaja si se rade pe o razatoare de sticla. Piureul obtinut se stoarce prin tifon si se amesteca eventual cu putin sirop de zahar.Se pregateste atunci cand se consuma.
La fel se poate prepara sucul de morcov, piersici, pere si caise (sucul din fructe ii face bine la burtica; inainte se observa cum sunt materiile fecale).
Morcovul se recomanda daca copilul este deranjat la burtica, restul fructelor, daca este constipat.
Zaharul se adauga daca copilul refuza sucul neindulcit!
Analiza ingredientelor rețetei Suc de mere:
Mere
Avantaje: Acest aliment este o sursă bună de fibre alimentare și vitamina C.
Merele sunt bune pentru inimă È™i circulaÈ›ie. Pectina ajută organismul să elimine colesterolul È™i îl protejează de poluanÈ...
Dezavantaje: Cea mai mare parte a caloriilor furnizate de acest aliment provine din zaharuri.
Semințele merelor conțin o substanță numită amigdalică ce poate fi toxică pentru organism, dacă este ingerată...