Rețetă Suc de morcovi cu caimac sau smântână
Vizite: 3346
Timp preparare: N/A
Dificultate: redusa
74
CALORII
Ingrediente/compozitie:
- 15 g morcovi- 50 g caimac de lapte sau smantana
- 50 g apa
Preparare:
Morcovii, curatati si spalati, se rad pe razatoarea marunta, se amesteca cu 50g apa fiarta si racita si se storc prin tifon. Sucul obtinut se amesteca bine cu caimacul.Se serveste caldut.
Analiza ingredientelor rețetei Suc de morcovi cu caimac sau smântână:
Morcov
Avantaje: Morcovul este o sursă ideală de vitamina A și fibre alimentare, conținând de asemenea și vitamina C, K și B6, potasiu, tiamină, niacină și acid folic.
Are efect benefic pentru sistemul ca...
Dezavantaje: O mare parte din caloriile furnizate de morcov provine din zaharuri.
Morcovii cruzi au un indice glicemic mic, însa fierți, indicele glicemic crește.
Consumați în exces, pot duce la pigment...