Adaugă rețeta în lista dvs de rețete favorite

Rețetă Suc de morcovi cu caimac sau smântână

Vizite: 3253
Timp preparare: N/A
Dificultate: redusa
74

CALORII

Ingrediente/compozitie:

- 15 g morcovi
- 50 g caimac de lapte sau smantana
- 50 g apa

Preparare:

Morcovii, curatati si spalati, se rad pe razatoarea marunta, se amesteca cu 50g apa fiarta si racita si se storc prin tifon. Sucul obtinut se amesteca bine cu caimacul.
Se serveste caldut.


Analiza ingredientelor rețetei Suc de morcovi cu caimac sau smântână:

Morcov
Avantaje: Morcovul este o sursă ideală de vitamina A și fibre alimentare, conținând de asemenea și vitamina C, K și B6, potasiu, tiamină, niacină și acid folic. Are efect benefic pentru sistemul ca...
Dezavantaje: O mare parte din caloriile furnizate de morcov provine din zaharuri. Morcovii cruzi au un indice glicemic mic, însa fierți, indicele glicemic crește. Consumați în exces, pot duce la pigment...

Căutați rețete culinare după denumire