Rețetă Suc de sfeclă și morcov
Vizite: 2402
Timp preparare: N/A
Dificultate: redusa
243
CALORII
Ingrediente/compozitie:
- un pahar de suc sfecla- un pahar de morcov
- un pahar suc hrean
- sucul a 2 lamai
Preparare:
Toate ingredientele se pun intr-un vas emailalt.Se amesteca totul cu atentie pe parcursul a 30 de minute. Amestecul se pastreaza la rece intr-un loc intunecos.
Se ia cate o lingura cu 20-30 de minute inainte de masa, timp de o luna (dupa doua luni de pauza, tratamentul poate fi reluat).
Analiza ingredientelor rețetei Suc de sfeclă și morcov:
Zeamă de lămâie
Avantaje: Zeama de lămâie stimulează activitatea pancreasului și ficatului. Datorită efectelor antibacteriene este eficient împotriva durerilor în gat, ulcerelor bucale și gingivitei....