Adaugă rețeta în lista dvs de rețete favorite

Rețetă Suc de sfeclă și morcov

Vizite: 2237
Timp preparare: N/A
Dificultate: redusa
243

CALORII

Ingrediente/compozitie:

- un pahar de suc sfecla
- un pahar de morcov
- un pahar suc hrean
- sucul a 2 lamai

Preparare:

Toate ingredientele se pun intr-un vas emailalt.
Se amesteca totul cu atentie pe parcursul a 30 de minute. Amestecul se pastreaza la rece intr-un loc intunecos.
Se ia cate o lingura cu 20-30 de minute inainte de masa, timp de o luna (dupa doua luni de pauza, tratamentul poate fi reluat).


Analiza ingredientelor rețetei Suc de sfeclă și morcov:

Zeamă de lămâie
Avantaje: Zeama de lămâie stimulează activitatea pancreasului și ficatului. Datorită efectelor antibacteriene este eficient împotriva durerilor în gat, ulcerelor bucale și gingivitei....

Căutați rețete culinare după denumire

 
 
 
Accept cookies Informare Cookies Site-ul ROmedic.ro foloseşte cookies pentru a îmbunătăţi experienţa navigării, a obține date privind traficul și performanța site-ului și a livra publicitate mai eficient.
Găsiți informații detaliate în Politica cookies și puteți gestiona consimțământul dvs din Setări cookies.