Adaugă rețeta în lista dvs de rețete favorite

Rețetă Supă de morcovi

Vizite: 5772
Timp preparare: N/A
Dificultate: redusa
205

CALORII

Ingrediente/compozitie:

- 500 g morcovi
- 1 l apa

Preparare:

Se taie felii subtiri morcovi. Se pun la fiert cu apa si se fierb 2 ore. Se strecoara. Morcovii fierti sunt trecuti de doua ori prin sita. Se adauga apa pierduta prin fierbere, sare (un strop) si se clocoteste iar.

Analiza ingredientelor rețetei Supă de morcovi:

Morcov
Avantaje: Morcovul este o sursă ideală de vitamina A și fibre alimentare, conținând de asemenea și vitamina C, K și B6, potasiu, tiamină, niacină și acid folic. Are efect benefic pentru sistemul ca...
Dezavantaje: O mare parte din caloriile furnizate de morcov provine din zaharuri. Morcovii cruzi au un indice glicemic mic, însa fierți, indicele glicemic crește. Consumați în exces, pot duce la pigment...

Căutați rețete culinare după denumire