Rețetă Aperitiv de primăvară
Vizite: 2398
Timp preparare: 20min
Dificultate: redusa
464
CALORII
Ingrediente/compozitie:
500 g braza de vaca,2 linguri de smantana,
3-4 cepe verzi,
o legatura de marar verde,
o legatura de pantrunjel verde.
Preparare:
Braza de vaci se freaca bine cu smantana si se condimenteaza dupa gust cu sare si piper. Ceapa verde, patrunjelul si mararul se taie marunt apoi se amesteca cu branza de vaci si smantana.Se orneaza cu felii de ardei si rosie.
Analiza ingredientelor rețetei Aperitiv de primăvară:
Migdale
Avantaje: Migdalele pot susține sănătatea sistemului cardiovascular și pot reduce colesterolul total.
Conțin o cantitate crescută de vitamine și minerale cu multiple efecte benefice asupra sănătății...
Dezavantaje: Pot cauza reacții alergice.
Pot conține oxalați și aflatoxine, substanțe dăunătoare în cantitate crescută, întâlnite în numeroase alimente.
Sunt alimente dense caloric....