Rețetă Bezele
Vizite: 2378
Timp preparare: N/A
Dificultate: redusa
2144
CALORII
Ingrediente/compozitie:
- 10 buc albusuri- 500 g zahar
Preparare:
Se incalzeste zaharul si se incorporeaza in albusuri, putin cate putin, in timp ce acestea se bat spuma.Se tapeteaza tava cu o bucata de hartie alba pe care se pune compozitia cu o lingurita.
Se da la cuptor cu foc bland si se scot cand bezelele s-au intarit.
Se desprind de pe hartie si se servesc reci.
Analiza ingredientelor rețetei Bezele:
Albuș de ou
Avantaje: *Albușul de ou nu conține grăsimi saturate și colesterol, fiind o sursă buna de proteine, riboflavină și seleniu.
Albusul de ou contine aproximativ 90% apa si este considerat partea ”light...
Dezavantaje: *Albușul de ou are un conținut ridicat de sodiu.
Cu toate ca albusul contine o cantitate mare de proteine, nu este recomandat a se consuma crud, deoarece nu poate fi digerat. De fapt, albusul con...
Zahăr pudră
Avantaje: Conținut redus de grăsimi saturate, colesterol și sodiu....
Dezavantaje: Zahărul reprezintă calorii goale - aport caloric crescut, fără valoare nutrițională.
Zahărul rafinat în exces poate cauza hipoglicemie și oboseală accentuată, depresie și schimbări de ...