Adaugă rețeta în lista dvs de rețete favorite

Rețetă Bezele

Vizite: 2316
Timp preparare: N/A
Dificultate: redusa
2144

CALORII

Ingrediente/compozitie:

- 10 buc albusuri
- 500 g zahar

Preparare:

Se incalzeste zaharul si se incorporeaza in albusuri, putin cate putin, in timp ce acestea se bat spuma.

Se tapeteaza tava cu o bucata de hartie alba pe care se pune compozitia cu o lingurita.

Se da la cuptor cu foc bland si se scot cand bezelele s-au intarit.

Se desprind de pe hartie si se servesc reci.


Analiza ingredientelor rețetei Bezele:

Albuș de ou
Avantaje: *Albușul de ou nu conține grăsimi saturate și colesterol, fiind o sursă buna de proteine, riboflavină și seleniu. Albusul de ou contine aproximativ 90% apa si este considerat partea ”light...
Dezavantaje: *Albușul de ou are un conținut ridicat de sodiu. Cu toate ca albusul contine o cantitate mare de proteine, nu este recomandat a se consuma crud, deoarece nu poate fi digerat. De fapt, albusul con...
Zahăr pudră
Avantaje: Conținut redus de grăsimi saturate, colesterol și sodiu....
Dezavantaje: Zahărul reprezintă calorii goale - aport caloric crescut, fără valoare nutrițională. Zahărul rafinat în exces poate cauza hipoglicemie și oboseală accentuată, depresie și schimbări de ...

Căutați rețete culinare după denumire